Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivan Ljubičić: Zasad i dalje mokrim samo krv

None Foto: AFP

Ivan Ljubičić, naš najbolji tenisač, u ponedjeljak je bio u poznatim talijanskim termama u Montecatiniju, gdje je - “razbijao” kamen

Uspjeli smo izbombardirati ovaj kamen na putu. Sad moram samo čekati da vidim hoće li izaći, a trebao bi uskoro. Nadam se da će sve biti u redu i da ću se brzo vratiti na teren, rekao nam je Ivan Ljubičić dok je jučer “dežurao” u bolnici u talijanskome Montecatini.
Kamen koji je “zapeo” u mokraćnome mjehuru i izbacio Hrvatsku iz Svjetske skupine Davis Cupa, trebao je do ponedjeljka prirodnim putem izletjeti van. Međutim, nije. Malo se zakompliciralo, ali ne previše.
- Zasad mokrim samo krv, ali uskoro očekujem da će početi izlaziti komadići. Nadam se najboljem - izjavio je naš najbolji tenisač na Touru i 11. u utrci za Masters Cup u Šangaju.
Kamen u bubregu Ljubo još neće dirati neko vrijeme.
- Neka čeka. On zasad ne smeta. Pričekat ću kraj sezone. Uostalom, ako je tamo od proljeća, može čekati - zaključio je tenisač, koji je Hrvatskoj 2005. godine donio Davis Cup.
Prošle godine, također u listopadu, Ivan nije igrao. Imao je pogoršanu krvnu sliku, a kriva je bila - premorenost.
- Tad sam odlučio da ne treba pretjerivati u turnirskim nastupima. Igrati njih 20-ak u sezoni sasvim je dovoljno - rekao je 28-godišnji tenisač.
Ivan je u lovu na treći uzastopni Masters Cup u Šangaju. Prvi nastup trebao bi imati za tjedan dana na turniru u Beču.

Komentiraj, znaš da želiš!