Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivan Pešić napokon se iz Mađarske vratio u Senj

None Foto: Robert Anić 9

Hrvatski rukometni golman Ivan Pešić napokon se vratio u Senj iz veszpremske bolnice u kojoj je bio nakon što je ostao bez bubrega u noćnom klubu

Ivan Pešić (19) 18 dana nakon kobne veszpremske noći vartio se jučer oko 15 sati kući u rodni Senj. Dočekali su ga prijatelji i obitelj te zajedno u restoranu Stari grad proslavili njegov povratak.
- Ujo jel riba gotova? - povikao je veselo Ivan čim je izašao iz kombija. Uzbuđena baka brzo ga je izljubila.
- Ne želim da više brani jer on brani sve, a vidite kamo ga je to dovelo - rekla je brižna baka koja ga nije dočekala s pečenom janjetinom, kako se Ivan nadao zbog, kaže baka, "čiste sride".
- Nisam mogao dočekati da dođem doma. Malo sam umoran od puta - kaže Ivan. Noći u kojoj je izgubio prijatelja nerado se prisjeća.
- Iste noći znao sam da Cozme više nema jer su me primili u sobu gdje je bio i on. Nisam se bojao za svoj život jer nisam ni znao da je ozlijeda ozbiljna. Ništa nisam osjećao samo sam opipao krv. Nije mi žao što sam priskočio u pomoć prijateljima i opet bi sve ponovio - rekao je zamišljeno. Majka nije mogla suzdržati suze, ali ovoga puta radosnice.
- Odmah nam je lakše jer smo na svom terenu. Ivan je svo ovo vrijeme više bodrio mene nego ja njega jer je psihički jači. Pravi je sportski duh - rekla je ponosno majka Đurđa. Ivanu sad prestoji četiri tjedna odmora. Nakon toga morat će u toplice, a nada se da će u Selce kako bi bio bliže kući. O ponudama za prelazak u RK Zagreb ne želi razmišljati dok se ne oporavi. Nakon riblje juhe, oslića, brancina i orade pridružio se prijateljima koji su mu za dobrodošlicu poklonili Ballantine's. Zahvalio se Klasniću što mu se javio da mu pruži podršku te da mu pomogne oko oporavka.

Komentari (7)
  • ...novi senjski olimpijac, nadamo se...

    25. 2. 2009,   20:56
  • care DRŽI SE!!

    25. 2. 2009,   21:11
  • pešiću ljudino ! ! !

    25. 2. 2009,   20:24