Obavijesti

Sport

Komentari 43

'Ovo su sve i Čačićeve pobjede, ali u Rusiju idemo s Dalićem...'

'Ovo su sve i Čačićeve pobjede, ali u Rusiju idemo s Dalićem...'
1

Svjesni smo da dođe dan da se osjećaš malo bolje ili lošije, ali odlika velike reprezentacije je da izvučeš najbolje kad je teško. Mi želimo taj pritisak jer želimo biti među najboljima u Europi i na svijetu, kaže Ivan

VIDEO

Ja sam imao tu sreću nadoknaditi čak i 4-0. (Barcelona protiv PSG-a u Ligi prvaka nap.a.) Ovdje nas čeka pakao. Igrao sam ovdje nedavno s Barcelonom. Svjestan sam što nas čeka. Mi ćemo krenuti u igru kao da je to prva utakmica. Kao da se u Zagrebu nije ni igralo. Znamo da će oni biti posebno motivirani. Mi moramo odigrati svoje i biti čvrsti. Uvjeren sam u zajednički uspjeh, rekao je Ivan Rakitić i dodao:

- Ne očekujem težu utakmicu nego u Maksimiru. Teška je bila i prva. Mi smo se nametnuli, imali jako dobar ritam. Mi znamo da moramo biti spremni. Grčka je uvijek pokazala da je teško igrati protiv njih. Respektiramo ih maksimalno, imaju velike igrače, ali mi se moramo zajedno skupiti jer želimo biti u Rusiji.

Raketa ističe kako je neugodno igrati na stadionu Karaiskaki u Pireju.

- Moramo biti spremni u svakoj sekundi. Vidio sam koliki je pritisak navijača kad igrate ovdje. Izaći ćemo sutra dati sve od sebe. Nema nove utakmice opet za tri dana - kaže naš dokapetan i nastavlja:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moramo još jednom dokazati da je ono u Maksimiru i 4-1 bila naša kvaliteta. Svjesni smo da dođe dan da se osjećaš malo bolje ili lošije, ali odlika velike reprezentacije je da izvučeš najbolje kad je teško. Mi želimo taj pritisak jer želimo biti među najboljima u Europi i na svijetu.

Ivan Rakitić odigrao je jako dobro prije dva dana u Zagrebu.

Sjetio se i Čačića i komentirao novog izbornika.

- Mislim da je naša dužnost zahvaliti i bivšem izborniku Anti Čačiću i njegovom stožeru. Ove pobjede su i njegove. Ipak smo s njim isto igrali u kvalifikacijama. Sa Zlatkom Dalićem sam surađivao u mladoj reprezentaciji. Vjerujem u njega. On je trener pobjednik. To sam i tad vidio. Želimo da mu HNS da šansu jer je reprezentaciji donio pozitivno ozračje i jasnu ideju. Idemo u Rusiju s Dalićem. Za mene je Hrvatska uvijek broj jedan. Dok treba bit ću tu, kad ne bude trebalo bit ću kući i navijati - rekao je Raketa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu