Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivan Šunjić: Nije ništa strašno s gležnjom, igrat ću na Euru...

None Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Sigurno je da su ove vijesti smirile izbornika Nenada Gračana. Imao je Šunjić sjajnu sezonu u Dinamu, uostalom nosio je kapetansku vrpcu na početku utakmice naše mlade reprezentacije protiv Danaca

Izgledalo je loše, Ivan Šunjić je krajem prvoga poluvremena u suzama napustio teren na prijateljskoj utakmici protiv Danske. Strahovalo se da će zbog ozljede gležnja propustiti nastup na Europskom prvenstvu U-21, ali veznjak Dinama je dan poslije utakmice u Puli bio puno bolje.


- Sve će biti u redu, OK sam - javio se kratko Ivan Šunjić i dodao:
- Nije ništa strašno, tu ozljedu gležnja vučem još od utakmice s Osijekom u gostima. Najvažnije je da ću biti spreman za Europsko prvenstvo.

Sigurno je da su ove vijesti smirile izbornika Nenada Gračana. Imao je Šunjić sjajnu sezonu u Dinamu, uostalom nosio je kapetansku vrpcu na početku utakmice naše mlade reprezentacije protiv Danaca. I to je dokaz koliko je bitan za Gračanovu momčad koja na Europsko prvenstvo u Italiju i San Marinu ide izboriti Olimpijske igre, a naravno, ako se ukaže prilika i doći do finala. Ambicije su velike, no treba ići korak po korak. Skupina je doista jako teška. Sve tri utakmice igramo u San Marinu, a protivnici su nam redom Rumunjska, Francuska i Engleska. Šunjić će, evo, biti zdrav, a veseli i povratak Nikole Vlašića. On se vratio nakon ozljede i putuje na Europsko prvenstvo. Prvu utakmicu igramo protiv Rumunja u utorak 18. lipnja. 

Komentari (18)
  • svaka čast momak,to je stav a ne kao neki drugi

    13. 6. 2019,   14:05
  • Zivotinja od igraca

    13. 6. 2019,   13:39
  • Pluca svijeta nekad: Amazona Dana pluca svijeta: Šunjić

    13. 6. 2019,   13:43