Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivanišević se slikao u trenirci od Šibenika: 'Ku*ac si od ovce'

None Foto:

Želim Šibeniku da uđe u Prvu ligu. Ovo je najljepša trenirka koju sam ikad nosio, navodno je rekao Ivanišević, a uz tekst je priložena i njegova slika u trenirci Šibenika, koja je izazvala potres u Splitu...

Bivši hrvatski tenisač Goran Ivanišević jučer je objavio sliku u trenirci NK Šibenika i žestoko naljutio navijače Hajduka. Šibenski i splitski navijači, blago rečeno, nisu baš u najboljim odnosima, a to je sad osjetio i popularni Zec.

- Nekoć ponos i heroj grada, danas k**** od ovce - jedan je od grafita koji je napisan na zidu najpoznatije splitske gimnazije. Sve je kulminiralo zbog slike i jedne izjave koja je objavljena na Facebook stranici 3. HNL Jug.

-  Želim Šibeniku da uđe u Prvu ligu. Ovo je najljepša trenirka koju sam ikad nosio - navodno je rekao Ivanišević, a uz tekst je priložena i njegova slika u trenirci Šibenika, koja je izazvala potres u najvećem gradu Dalmacije.

🗣️ Goran Ivanišević: Želim Šibeniku da uđe u Prvu ligu. Ovo je najljepša trenirka koju sam ikad nosio.

Objavljuje 3. HNL jugUtorak, 26. ožujka 2019.

Goran je ponos i dika grada Splita, a doček 2001. godine na Rivi nakon što je osvojio Wimbledon jedan je od najvećih u Hrvatskoj ikada. Svi su tada došli pozdraviti sjajnog tenisača koji je u Split stigao u dresu od Dražena Petrovića.

- Da se nisam rodija u Splitu, bija bi ku*ac od ovce, rekao je tada Ivanišević, a navijači su mu poručili da je to od danas. Njihova poruka je za svaku osudu, jer tako se ponašaju samo primitivci. Veliki Goran, koji nam je toliko sreće donio, to uopće nije zaslužio. Jer mrziti nekoga zbog nekih stavova, jednostavno nema smisla. Na koncu svega, svi smo različiti i svatko ima pravo na svoje mišljenje, tako bi barem trebalo biti u demokraciji... 

Komentari (115)
  • Aj da se slikao u trenirci od Srbije ili neke druge balkanske prčije, ali od Šibenika, ponosnog Hrvatskog grada ?? Stvarno apsurd i debilizam za svaku osudu.

    27. 3. 2019,   12:53
  • Iz prilozenog je vidljivo koliko je droga pojela mozak prosjecnom torcidasu, uvijek ce naci nekog novog neprijatelja koji im ne pase pa bili to igraci zvezde,janica,hns samo da se vrijeda jer ne znaju bolje u svom jadnom zivotu.

    27. 3. 2019,   12:42
  • Antagonizam općenito izmedju Splićana i Šibenčana traje desetljećima, znam jer sam rodjena u Šibeniku. Primitivci su uvijek primitivci ma iz kojeg grada potjecali. Podrška malom klubu od Gorana je za svaku pohvalu. Usput...od djetinjstva navijam za Hajduk. :)) Al to mi je od tate, zapravo navijam za dobar nogomet, inače mi je dosadno gledati. To su žene i nogomet, što ću kad sam žensko. :))))

    27. 3. 2019,   13:27