Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivanković obranio titulu Irana! Gol za naslov zabio je Budimir

None Foto: Instagram

Već je i jedan bod bio dovoljan za potvrdu naslova, no za ranije slavlje pobrinuo se bivši dinamovac - Mario Budimir! U Persepolis je stigao na zimu, a u 41. minuti zabio je jedini gol na utakmici

U 30. kolu iranskog prvenstva Persepolis je gostovao kod Pars Janoobi Jama i slavio 1-0.

Hrvatski trener Branko Ivanković tako je u svojoj trećoj godini na klupi osvojio i treći naslov, a u ovoj sezoni izgubili su tek jednu utakmicu. 

Već je i jedan bod bio dovoljan za potvrdu naslova, no za ranije slavlje pobrinuo se bivši dinamovac - Mario Budimir! U Persepolis je stigao na zimu, a u 41. minuti zabio je jedini gol na utakmici.

Sinjskom napadaču to je peta titula prvaka u tri države. Dvaput je osvojio naslov na Cipru, a dvije titule ima i s Dinamom.

Uz Budimira i Ivankovića u Persepolisu su još rezervni golman Božidar Radošević, kao i članovi stožera Zlatko Ivanković, Marko Stilinović i Igor Panadić.

Ivanković je već tri puta osvojio naslov prvaka s Persepolisom. Ima i dvije titule Superkupa, a prošle godine stigao je do finala Azijske Lige prvaka.

Komentari (10)
  • Prije 3 godine skoro mirovina i rad na baušteli a sad ce dobit svoju bistu u Iranu i par miliončeka u dzep i osigurana egzistencija...nije loše ;)

    16. 5. 2019,   22:37
  • Kakav kralj je ovaj Budimir prvo osvojio naslov sa dinamom sada sa Persepolis-om :D

    16. 5. 2019,   22:36
  • Zahvali Rudešu,Šoši i Mamiču.Učinili te bogatim a do prike 3 god se po Hrvacama “prešetavao”! Cestitke

    16. 5. 2019,   22:48