Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivano Balić: Ma, uvijek se malo glupiramo na startu natjecanja

None Foto: 24sata/ilustracija

Alilović je bio sjajan, skupio je 16 obrana, Štrlek je zabio osam od osam, Duvnjak vukao, a na kraju se opet sve svelo na Ivana Balića. Hrvatska je dobila Island 31-29

Evo, priuštili smo vam tipičnu hrvatsku utakmicu za početak, nasmijao se Igor Vori nakon mučenja na startu EP-a.

- Ovo je valjda iz navike, uvijek se mučimo na startu - nadovezao se Blaženko Lacković, koji opet leti kao nekada.

Islanđani su vodili gotovo cijelu utakmicu, no bodove je uzela Hrvatska. Izuzetno važne bodove za drugi krug...

- Nismo odigrali najbolje što možemo, imali smo puno problema, ali isključivi krivac za to je Island. Teško ih je poloviti - rekao je izbornik Slavko Goluža.

Alilović je bio sjajan, skupio je 16 obrana, Štrlek je zabio osam od osam, Duvnjak vukao, a na kraju se opet sve svelo na - Ivana Balića. Kad se "lomilo", njegov je bio ključni blok u obrani i izboreni sedmerac u napadu.

- Nisam to bio ja, zamijenili ste me s nekim - rekao je dobro raspoloženi Balić.

Nije izgledao kao da ga nešto boli.

- Ma tko kaže da ne boli? Boli, ali idemo dalje. U prvoj utakmici turnira uvijek radimo hrpu gluposti, tako je bilo i ovaj put - kazao je Ivano.

Igrao je samo dvadesetak minuta, nije zabio ni gola, ali nije ni bilo potrebno. Duvnjak je odradio svoj dio posla.

- Uzeo mi je minutažu? Nije, uzeo sam je ja njemu. Hvala treneru što mi je dao priliku, nadam se da sam je iskoristio - nasmijao se Balić još jedanput.

Danas će se rukometaši odmarati, a sutra je na redu Slovenija.

Komentari (54)
  • i kad komentator kaže "kopljar ima loptu ,vinuo se nebesko u zrak kojih 5 cm od poda i šutira.... ", a moja baka se hvata za glavu i kaže jadan golman pa ovaj momak ga stlano napuca u tijelo . . . bude ga ozljedil . . .

    17. 1. 2012,   09:25
  • Dobri stari Ivano..da nije onaj zadnji napad potegnuo ko u najboljim danima mislim da bi bilo malo drugačije.Nije više dobar ko nekad ali je jurnuo ko metaki dao je sve od sebe,onda kad je baš trebalo...Obrana je bila po mojem mišljenju totalna katasrofa.Sve u svemu bravo dečki...

    17. 1. 2012,   10:42
  • Jer je Tonči ozljeđen i takav je dogovor njega i izbornika....meni nije jasno zašto nema denisa špoljarića u repki, lik je među najboljim obrambenim igračima njemačke lige..a nama obranu prevode dvojica mlitavaca kopljar i gojun koji ni u zagrebu nemože igrati.

    17. 1. 2012,   09:05