Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivanschitz: Dvoboj protiv Hrvatske nam je najvažniji

None Foto: 24sata

Austrijski kapetan je oprezan u komentarima, ali misli kako Austrija ima priliku proći dalje. Izbornik Austrije najavljuje analize, a Poljske iznenađenja

Teško je procijeniti koliko je ova grupa loša ili dobra po nas. Mislim da djeluje lakše nego što doista jest, misli kapetan Austrije Andreas Ivanschitz, a prenosi austrijski Krone Zeitung.
- Na Europskom prvenstvu nema lagane skupine, tu dolaze samo vrhunske ekipe. Utakmica protiv Hrvatske na otvaranju će biti izuzetno važna i njen ishod će odlučiti o puno toga. Znamo da imamo veliku priliku i uvjeren sam da ćemo je iskoristiti - samopouzdano dodaje Ivanschitz.
Izbornik Austrije je Josef Hickersberger, koji je i kao igrač i kao trener karijeru gradio u Bundesligi. S druge strane, njemački izbornik Low radio je u Innsbrucku i Beču.
- Dvoboj s Nijemcima iz tog će mi razloga biti posebno zanimljiv. Bit će lijepo suprotstaviti se Joachimu - kaže Hickersberger i dodaje:
- Pred nama je da dobro analiziramo sve protivnike. Svjestan sam da je riječ o vrlo jakim protivnicima, ali znam i da postoje neki detalji koji bi mogli prevagnuti u našu korist.
Austrijanci donose i izjavu poljskog izbornika Lea Beenhakkera, koji prvim favoritima označuje Nijemce, ali...
- Oni u teoriji jesu najveći favoriti, ali u nogometu je uvijek sve moguće, u tome je njegova ljepota. Nikome neće biti lako, sve je otvoreno i moguća su neka iznenađenja - tvrdi 65-godišnji Nizozemac na klupi Poljske.

Komentari (1)
  • samo neka oni govore da su njemci favoriti,to nam i odgovara, biti ce nam ih lakse pobijediti

    2. 12. 2007,   18:14