Obavijesti

Sport

Komentari 88

Samoanci pjevali dinamovcima; Ivanušec: Ovo je dječački san!

Samoanci pjevali dinamovcima; Ivanušec: Ovo je dječački san!
7

Prije Lige prvaka i Rosenborga u Maksimiru pred fan shop u Jurišićevoj došle su stotine navijača s kojima su se družili igrači Dinama Olmo, Ademi, Majer, Moro... I pojačanje Ivanušec. Pjevali su Novozelanđani

VIDEO

Još dva dana do Lige prvaka i Rosenborga u Maksimiru! Zagreb živi uz svoj Dinamo, a dinamovci su prošetali do Fan shopa u Jurišićevoj i družili se s navijačima.

Olmo, Ademi, Moro, Majer, Petković, Dilaver, Gojak i... Najnovije pojačanje, Luka Ivanušec koji je došao iz Lokomotive! Ivanušec je odabrao broj 17, a sa prvacima je potpisao ugovor na pet godina.

- Igrati za Dinamo bila je moja želja od početka. Zahvaljujem se predsjedniku Barišiću i svima koji su to realizirali, koji su mi pomogli da ostvari svoj dječački san! Da rekao sam da odmah mogu pomoći, ali danas sam potpisao tako da ne vjerujem kako ću sutra biti u kadru - rekao je Ivanušec.

Zagreb se za Ligu prvaka zagrijavao pjevajući - klapske pjesme! A klapa je 'navratila' sa Novog Zelanda. "Samoana". Majstori su samoanskog 'a capella' zvuka, već su pjevali Hrvatskoj u čast dok su Vatreni harali Mundijalom, a Samoana je prije nekoliko godina nastupala i na omiškom festivalu klapa. Ove ljeto nalaze se u Hrvatskoj gdje su nastupali u brojnim gradovima, a tako su se s njim družili i zapjevali i igrači Osijeka.

Dinamo Olmo stigao je na druženje s povezom na lijevom koljenu. Dobio je neugodan udarac na treningu, no nema brige za navijače Dinama. Španjolac će sigurno nastupiti protiv Norvežana i povez je stavljen više radi preventive...

Pokretanje videa...

Dinamovo druženje prije Rosenborga 01:40

Bruno Petković u Budimpešti se igrao s Ferencvarosom. Prije Rosenborga Petković najavljuje kako Dinamo nije favorit, ali nema razloga strahovati od bilo koga uključujući Norvežane koji stoje između Modrih i skupina Lige prvaka:

- Poštujem svakog protivnika, ali oni bi trebali znati o meni i to kakvi smo mi. Devet od deset ljudi će reći da je Dinamo bolji od Rosenborga, ali to je bezveze. Jedini pokazni faktor je teren. Mi smo različite momčadi, svatko ima svoje kvalitete, ali nemamo razloga da se bojimo ikoga.

Pokretanje videa...

00:46

Arijan Ademi odigrao je fantastičnu utakmicu protiv Ferencvarosa unatoč ozljedi koja ge ja mučila uoči susreta, no on bi trebao biti spreman i za Norvežane.

- Oni su dosta taktički zreli, a trener će nas uputiti na ostale stvari na koje moramo pripaziti. Poslije Ferencvarosa sam osjećao male bolove ali sada je sve dobro - rekao je Ademi.

Pokretanje videa...

Dinamovo druženje prije Rosenborga 00:50

Emir Dilaver stat će nasuprot Soderlundu, Hellandu i ostalim norveškim napadačima:

Pokretanje videa...

Dinamovo druženje prije Rosenborga 00:18

- Pokazali smo da znamo i možemo igrati i u ovakvim utakmicama. Oni su najopasniji u sredini terena, ali jako se dobro pripremamo za sve što Rosenborg može staviti pred nas - rekao je Amer Gojak.

Pokretanje videa...

Dinamovo druženje prije Rosenborga 00:49

Norvežanima je jedno zajamčeno: 100% motivirani, Lige prvaka silno željni Dinamo i zaglušujući huk sa maksimirskih tribina. Liga prvaka u Zagrebu... Tko će dočekati!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome