Obavijesti

Sport

Komentari 55

Prvi slalom sezone: Ivica vozio oprezno i završio na 8. mjestu

Prvi slalom sezone: Ivica vozio oprezno i završio na 8. mjestu
4

Ivica Kostelić osmi je u prvom slalomu sezone u finskom Leviju. Slavio je Šveđanin Andre Myhrer ispred Marcela Hirschera iz Austrije. Treći je bio Šveđanin Byggmark

VIDEO

U svom petom nastupu u finskom Leviju Ivica Kostelić završio je na osmom mjestu. U prvom slalomu sezone slavio je Šveđanin Andre Myhrer ispred Austrijanca Marcela Hirschera i sunarodnjaka Jensa Byggmarka. Ivica je za vodećim Myhrerom zaostao 1.36 sekundi.

- Ova utrka pokazat će kako stojim sa slalomom - najavio je utrku Ivica Kostelić.

No teško da će biti zadovoljan. Bodovi su tu, ali 8. mjesto definitivno nije nešto čemu se nadao hrvatski skijaš. Već se u prvoj vožnji vidjelo da Ivica vozi dosta oprezno. To mu je donijelo tek deveto mjesto. Šamšal se nije kvalificirao za drugu vožnju.

Ivica je u drugu vožnju krenuo nešto bolje. Napadao je vrata, ali to nije bilo dovoljno za neki bolji rezultat danas. Na kraju je završio osmi iza pobjednika Andrea Myhrera.

Levi, slalom (m):

1. Myhrer (ŠVE) 1:49.55

2. Hirscher (AUT) 1:49.61

3. Byggmark (ŠVE) 1:50.16

4. Moelgg (ITA) 1:50.28

5. Thaler (ITA) 1:50.50

6. Herbst (AUT) 1:50.59

7. Neureuther (NJEM) 1:50.65

8. Kostelić (HRV) 1:50.91

9. Hargin (ŠVE) 1:51.05

10. Schmid (NJEM) 1:51.06

Live, druga slalomska vožnja u Leviju:

<<<13:40 Andre Myhrer slavio je u prvom slalomu sezone. Ivica Kostelić je nakon dvije oprezne vožnje završio na osmom mjestu. 

<<< 13:28 Ivica Kostelić je spreman. Ima prednost od 0.02 ispred Patricka Thalera koji je s prvog mjesta izbacio Reinfrieda Herbsta. Ivica je na prvom prolazu malo povećao prednost. No na kraju je tek treći sa sedmim vremenom druge vožnje. Ivica je završio 0.41 iza Thalera te 0.09 iza Herbsta.

<<< 13:25 Na redu su desetorica najboljih iz prve vožnje. Naš Ivica Kostelić morat će više riskirati ako želi biti u konkurenciji za postolje. Zaostaje 91 stotinku za vodećim Myhrerom. Uskoro će se Ivica spustiti niz stazu u finskom Leviju.

<<< 13:10 Reinfried Herbst zasad vodi. Na drugom mjestu je Henrik Kristoffersen, a treći je Giuliano Razzoli.

<<< 13:00 Počela je druga vožnja slaloma u Leviju. Hrvatski skijaš Ivica Kostelić nakon prve vožnje je na devetom mjestu. Za vodećim Šveđaninom Andreom Myhrerom Ivica zaostaje 91 stotinku. Drugi je Austrijanac Marcel Hirscher koji kasni 0.27, a treći je još jedan Šveđanin Byggmark koji za vodećim kasni 0.31.

Live, prva slalomska vožnja u Leviju:

<<< 10:45 Nakon 30 skijaša koji su se spustili stazom u finskom Leviju, formiralo se 10 najboljih nakon prve vožnje. Oni će vjerojatno na tim mjestima i ostati jer teško da će netko iznenaditi. Vodeći je Šveđanin Andre Myhrer koji je postavio vrijeme 53.86. Drugi je Austrijanac Marcel Hirscher koji kasni 0.27, a treći je još jedan Šveđanin Byggmark koji za vodećim kasni 0.31. Ivica Kostelić je na devetom mjestu sa zaostatkom 0.91 za vodećim Myhrerom. Druga vožnja na rasporedu je u 13 sati.

<<< 10:30 Stazu u finskom Leviju odvozilo je 20 skijaša. Vodeći je Šveđanin Andre Myhrer koji je postavio vrijeme 53.86. Drugi je Austrijanac Marcel Hirscher koji kasni 0.27, a treći je još jedan Šveđanin Byggmark koji za vodećim kasni 0.31. Hrvatski skijaš Ivica Kostelić na osmom je mjestu sa zaostatkom 0.91 za vodećim Myhrerom.

<<< 10:15 Nakon 10 skijaša u prvoj slalomskoj vožnji sezone u finskom Leviju, Ivica Kostelić je na šestom mjestu sa 0.91 zaostatkom za najboljim Šveđaninom Andreom Myhrerom. Zasad je drugi Hirscher, a treći Neureuther.

<<<10:06 Deville je završio 3. Tako je Ivica sada na četvrtom mjestu.

<<< 10:05 Neureuther je sljedeći. Prvi je. Prednost ispred Matta je 0.10. Ivica je zasad na trećem mjestu.

<<< 10:02 Ivica Kostelić je na startu! Magla je na stazi, no zasad to ne smeta našem skijašu. Odlično je prošao prvi dio staze. No kasni 0.17 na prvom prolazu. Na kraju 0.23 sporiji od Matta. Ivica je krenuo precizno, dosta oprezno, nije agresivno napadao vrata. No ima vremena za to u drugoj vožnji. 

<<< 10:00 Počeo je prvi slalom sezone u Leviju. Prvi na startu je Austrijanac Mario Matt. Odmah iza njega ide naš Ivica Kostelić s rednim brojem dva. Mattovo vrijeme je 54.54. Sada je na redu Ivica Kostelić.

<<< 9:50 Ivica je na ovoj stazi nastupio četiri puta. Nikad nije slavio, no dvaput je bio na pobjedničkom postolju. Kostelić je 2009. godine bio je drugi, a sljedeće godine treći.

<<< 9:30 Ivica Kostelić od 10 sati vozi prvi slalom sezone u finskom Leviju. Naš će skijaš krenuti s rednim brojem 2.

Svjetski kup Levi, slalom (neslužbeni rezultati prve vožnje):

1. Andre Myhrer (Šve) 53.86

2. Marcel Hirscher (Aut) +0.27

3. Jens Byggmark (Šve) +0.3

4. Manfred Mölgg (Ita) +0.54

5. Felix Neureuther (Njem) +0.58...

9. Ivica Kostelić (Hrv) +0.91

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao