Obavijesti

Sport

Komentari 18

Ivica Kostelić: Bilo je pitanje vremena kad će se ovo dogoditi

Ivica Kostelić: Bilo je pitanje vremena kad će se ovo dogoditi
1

Trojica naših skijaša ostvarili su rezultate karijere na Sljemenu. Rodeš je izjednačio sedmo mjesto Madonne, Vidović je završio 15. a Elias Kolega na kraju je bio 20. To je oduševilo pomoćnog trenera reprezentacije

VIDEO

Jako smo sretni da imamo tri momka u 30, vjerujem da ćemo uskoro imati i četiri. Bilo je pitanje vremena kad će se ovo dogoditi i iznimno mi je drago da se ovo dogodilo baš na Sljemenu, rekao je pomoćni trener naših skijaša Ivica Kostelić nakon odličnog postignuća na slalomskoj utrci.

Zagreb: Ivica Kostelić provjerava stazu prije 2. vožnje muškog slaloma

Ivica nikad nije osvojio zlato pred domaćom publikom, ali s ovakvim mladim snagama imamo se pravo nadati da će kroz koju godinu i Hrvat biti sljemenski kralj. 

Pokretanje videa...

02:21

- Treba im čestitati svima od reda. Istok je odskijao dva samouvjerena laufa, Vidoviću koji je također bio odličan, ali i Kolega koji je bodovima pomogao ekipi - rekao je neokrunjeni kralj Sljemena i dodao:

Zagreb: Druga vožnja muskog slaloma Snow Queen Trophy 2019.

- Svi mogu biti zadovoljni, naravno svatko će pronaći nešto za napredak u svojoj vožnji. Neću reći da ove postave nisu odgovarale našim momcima koji bolje skijaju u kompliciranijim postavama, ali i danas su bili dobri u jednostavnima. Kad se gleda sa strane, svi su skijali dobro i rezultati su takvi pa moramo biti zadovoljni. 

Zagreb: Konferencija za medije povodom ženskog i muškog slaloma na Sljemenu

Ovakvim rezultatima doprinijela je i odlična atmosfera u reprezentaciji.

- Jučer su se zafrkavali i to je meni bio signal da su opušteni. Iskazali su se pod pritiskom vlastite publike, ponavljam drago mi je da se to dogodilo ovdje, a ne negdje drugdje pa i oni mogu psihički napredovati. Ne radi se samo o dobrom skijanju nego i ispunjavanju očekivanja okoline - zaključio je Kostelić.

Pavlek: Još malo se tresem, srce mi lupa i puls mi je visok zbog naših dečki

Direktor Hrvatskog skijaškog saveza bio je pod dojmom nakon utrke.

- Još malo se tresem, srce mi lupa i puls mi je visok zbog naših dečki. Ovo je točka na i, rezultat kvalitetnog i upornog rada. Ovo je fantastična nagrada sljemenskoj publici. Jedan u 10, dva u 15, tri u 20. Odlično su se nosili s pritiskom. Motivira ih domaća publika, ali htjeli, ne htjeli, imaju tremu. Vjerujem da su lijepe skijaške godine pred nama - završio je Pavlek.

Zagreb: Druga vožnja ženskog slaloma Snow Queen Trophy 2019.

Vidović je sa 25 godina najstariji od ove trojke, dok Rodeš i Kolega imaju 22 godine pa se hrvatsko skijanje ima čemu nadati. 

Na postolju su bila dva Austrijanca i Francuz. Najbolji skijaš današnjice Marcel Hirscher po peti je put slavio na Sljemenu, gdje je bio najbrži i 2012., 2013., 2015. i 2018., a ovo mu je 30. slalomska pobjeda u karijeri. Do nje je stigao sa 60 stotinki prednosti ispred drugog Francuza Alexisa Pinturaulta, odnosno 62 stotinke ispred trećeg sunarodnjaka Manuela Fellera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida