Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivica rastura i na moru! Čargo i Kostelić osvojili regatu dvojaca

None Foto: Instagram

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić (39) odlično se snalazi i na moru. U paru s co-skipperom Damirom Čargom s brodom 'Ola full of life' osvojio je prestižnu regatu 'Palermo - Monte Carlo' u realnom vremenu za dvojce

Ivica Kostelić (39) i Damir Čargo pobjednici su petnaestog izdanja prestižne regate "Palermo – Monte Carlo” u kategoriji dvojaca na brodu "Ola full of life".

- Bilo je opet fantastično. Strast prema jedrenju, barem za ovu 2019. godinu, bit će sada stavljena na stranu jer nastavljam pratiti naše hrvatske skijaške reprezentativce - rekao je Kostelić nakon pothvata.

Na međunarodnoj regati koju organizira Circolo della Vela Sicilia ove se godine natjecalo 57 brodova, od čega osam u kategoriji dvojaca u kojoj su nastupali Kostelić i Čargo. Hrvatski je dvojac prvi završio rutu između Sicilije i Monaka  - krenuli su iz Palerma preko vrata kod Porto Cerva, a završili u Monte Carlu u srcu „Yacht Cluba Monaco“.

U cilj su stigli nakon četiri dana plovidbe te osvojili regatu u realnom vremenu za dvojce. Ukupni pobjednik u realnom vremenu regate “Palermo – Montecarlo 2019” je Argentinac Miguel Galuccio na brodu Maxi Vera.

Komentari (5)
  • izgleda dok njega nema zena mu s drugim... a djece jel ima on

    26. 8. 2019,   20:33
  • Bravo, Ivice! Svaka čast!

    26. 8. 2019,   18:40
  • Nego.. jel on zna kako mu dijete izgleda? Jer koliko ja vidim, ovaj lik nikad nije doma

    26. 8. 2019,   16:25