Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivičin uspjeh u Chamonixu: Kostelić opet na postolju!

None Foto: Igor Kralj

Bolji od našeg skijaša bio je samo Amerikanac Bode Miller. U njemačkom Ofterschwangu u ženskom slalomu Jelušić je bila 28., a Fleiss 22.

Nakon osmog mjesta u subotu u spustu Ivica je samo nastavio sjajne rezultate. Bio je superioran u spustu, napravio je sjajan rezultat i pokazao je da sve ovo što se događa oko njega posljednjih dana nije slučajno, izjavio je Vedran Pavlek, direktor naše skijaške reprezentacije, nakon što je Ivica Kostelić osvojio drugo mjesto u superkombinaciji u Chamonixu.
Amerikanac Bode Miller pobijedio je (2:34.58) zahvaljujući izvrsnom spustu. Ivica je nakon spusta bio osmi, ali je odličnom slalomskom vožnjom bio nadomak pobjedi. Na kraju je osvojio drugo mjesto zaostavši za Millerom 0,45 sekundi.
- Nije slučajno da Ivica sad ovako sjajno skija. Dobro je trenirao i jednostavno je 'pustio skije’. Ovo je odlična najava za sljedeće utrke. Posebice za vrhunac sezone, utrku na Sljemenu - izjavio je presretni Pavlek, direktor reprezentacije. Natko Zrnčić Dim osvojio je 13. mjesto u Chamonixu. Ivici je ovo drugo postolje u posljednjih tjedan dana. U Kitzbühelu je osvojio treće mjesto u kombinaciji.
Marlies Schild pobjednica je slaloma u njemačkom Ofterschwangu (1:40.85). Samoborka Nika Fleiss uz zaostatak od 3,53 sekunde osvojila je 22. mjesto, a Ana Jelušić bila je još skromnija - osvojila je 28. mjesto. Za zaostatak od 15,74 sekunde kriva je pogreška u drugoj vožnji, zbog koje je umalo izletjela sa staze. Nakon prve vožnje Riječanka je sa zaostatkom od 1,16 sekundi bila izvrsna - šesta.

Komentari (19)
  • buzdovan pozdravlja i nagrađuje...opominje i nagrđuje...on je taj glas iz pustinje koji vam se gospodo obraća...koji vas propituje i upucuje...bravo!

    27. 1. 2008,   13:20
  • Demiane...pa što si nam toliko navalio na buzdovana.... Je, istina, ponekad ima ispade i istrese se na ljude... Ali, nije on tako loš... Ako ništa, jedan je od rijetkih pametnih ljudi ovdje... A vidim ima i meni najdražu ljudsku osobinu... odgovornost.

    27. 1. 2008,   13:59
  • Ma, bravo i za Ivicu i za Anu! I bravo za ovu posranu zemlju i urednike najnakaradnije programske politike u Europi! Mogu birati. Ili ću gledati reprize sapunica na hrvatskim programima ili ću druge vožnje uživo pratiti na Slo2! Sada neko vrijeme neću srati po Kekecima...

    27. 1. 2008,   13:03