Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ivo Karlović napredovao za čak 13 mjesta, Vekić na 25. mjestu

Ivo Karlović napredovao za čak 13 mjesta,  Vekić na 25. mjestu
1

Nakon turnira u Indian Wellsu ažurirana je ATP lista s novim bodovima. Veliki je skok napravio Ivo Karlović koji je došao do 76. pozicije, dok je Donna Vekić napredovala za mjesto. Marin Čilić ostao je broj 11

VIDEO

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je na 11. mjestu najnovije ATP ljestvice koja je objavljena u ponedjeljak, dok je Borna Ćorić pao jedno mjesto, a Ivo Karlović napredovao 13 mjesta. 

Ćorić je tako ovaj tjedan 13. tenisač svijeta, a Karlović se, zahvaljujući dobrom nastupu na turniru iz Masters serije u Indian Wellsu, popeo sa 89. na 76. poziciju. Viktor Galović i Nino Serdarušić su pali ovaj tjedan, Galović sa 213. na 223. mjesto, a Serdarušić sa 253. na 259. mjesto.

Iako među vodećom trojkom nije bilo promjena i prvo mjesto i dalje drži srpski tenisač Novak Đoković, drugo Španjolac Rafael Nadal, a treće Nijemac Alexandar Zverev, na četvrto mjesto se s osmog popeo pobjednik Indian Wellsa Austrijanac Dominic Thiem.

Donna napredovala, Petra pala 14 mjesta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić napredovala je jedno mjesto na najnovijoj WTA ljestvici objavljenoj u ponedjeljak, dok je Petra Martić zabilježila pad od čak 14 mjesta.

Vekić je sada 25. tenisačica svijeta, a Martić je pala na 52. poziciju. Tereza Mrdeža je nazadovala četiri mjesta, na 197. poziciju, Tena Lukas je napredovala jedno mjesto, na 267. poziciju, a Jana Fett tri, na 269. poziciju.

Među vodećima je došlo do nekih promjena. Prva je i dalje Japanka Naomi Osaka, a na drugo mjesto se sa trećeg popela Čehinja Petra Kvitova. Rumunjka Simona Halep je pala s drugog na treće mjesto, a na četvrto se osmog popela finalistica Indian Wellsa Njemica Angelique Kerber.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener