Obavijesti

Sport

Komentari 128

Iz Hajduka: Kazne Krešimira Vlajčevića su teatar apsurda

Iz Hajduka: Kazne Krešimira Vlajčevića su teatar apsurda
1

Sama činjenica da je Vlajčeviću trebalo gotovo tri mjeseca da objavi kazne, govori o njegovoj neovisnosti i nepristranosti kod donošenja odluka, objavio je Hajduk

VIDEO

Nakon predsjednika N.O. Ljube Pavasovića Viskovića, o kaznama za derbi, koje je danas izrekao Krešimir Vlajčević, očitovao se priopćenjem i Hajduk:

"Kazne koje je izrekao disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević samo su nastavak teatra apsurda koji vlada na našoj nogometnoj sceni, a u kojem Hrvatski nogometni savez ne primjenjuje iste kriterije za sve sudionike u hrvatskom nogometu.

Sama činjenica da je Krešimiru Vlajčeviću, disciplinskom sucu Prve HNL - koji je u široj javnosti najpoznatiji kao osoba koja je primila pozajmicu od Dinama te unatoč tome nije trpio nikakve posljedice - trebalo gotovo tri mjeseca da objavi kazne, govori o njegovoj neovisnosti i nepristranosti kod donošenja odluka", stoji u Hajdukovom pripoćenju pa se nastavlja:

"Jedni kriteriji vrijede za vladajuću nomenklaturu HNS-a i njihove prijatelje, koji su zaštićeni i dozvoljeno im je sve dok drugi kriteriji vrijede za one koji ukazuju na nepravilnosti i nepoštenje u hrvatskom nogometu te u pravilu završavaju pod kaznama i suspenzijama.

Sucu Brunu Mariću koji je svojim sudačkim pogreškama pred očima cjelokupne javnosti izazvao pravi cirkus oko derbija dozvoljeno je da pjeva i svira na kućnim zabavama igrača Dinama te drži konferencije za novinare, suprotno i HNS-ovim kodeksima i pravilnicima.

Naravno za pogreške na derbiju od strane HNS-a dobio je pozitivnu ocjenu te i dalje nastavlja suditi utakmice u domaćim natjecanjima.

Alojziju Šuprahi koji je prvostupanjski osuđen zbog fizičkog napada na predsjednika Hajduka dozvoljeno je da i dalje obnaša funkciju člana IO HNS-a te je uz to nagrađen imenovanjem na listu delegata za utakmice Europske lige i "Youth Champions League.

Takve stvari i brojne druge primjere Hrvatski nogometni savez tolerira, a Hajduka i njegovo vodstvo drastično se kažnjava. 

Stoga ova odluka o kazni, ma koliko bila drastična, nije nas iznenadila i neće nas zaustaviti u borbi za ravnopravan status svih sudionika u hrvatskom nogometu", priopćila je uprava Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom