Obavijesti

Sport

Komentari 8

Iz minute u minutu: Penal za Rudar! Sudac leži! Joj, prekid

Iz minute u minutu:  Penal za Rudar! Sudac leži! Joj, prekid
1

U Siveriću opet kaos. Sudac Teo Pavić pretučen je jer nije sudio penal za domaćina. Sad je nastradao Marko Grubišić jer je svirao penal. A to mu je drugi put u mjesec dana da je morao bježati po Siveriću...

VIDEO

Ako volite tučnjavu, bijeg, opasnost, život na rubu i ostale scene iz niskobudžetnih akcijskih filmova tada morate doći na jednu od utakmica Šibensko-kninske županije. Po mogućnosti u Siverić, mjesto pored Drniša.

Tamo je uvijek veselo. No ako ste sudac, tada opasnost naglo raste. Uglavnom, sudili penal za domaćina ili ne sudili, dođe vam na isto, svakako je velika vjerojatnost da ćete završiti na podu.Ili u bijegu. 

Tako se 2010. stanoviti Luka Bukarica, bek domaćina, ljutito zaletio i udario glavnog suca Tea Pavića nogom, a onda ga potegnuo i šakom jer nije dosudio penal za Rudar. Ubrzo mu se priključio i prezimenjak Mladen, pa je i on navalio na nesretnog suca, koji je procijenio da prekršaj nije bio za najstrožu kaznu.

Na njegovu žalost, Bukarice su mislile da jest i poslužili se lokalnim oblikom dijaloga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U Siveriću je uvijek ratno stanje. Žao mi je što je do toga došlo, ali život ide dalje. Volio bih da se ovo više nikome nikad ne dogodi! - rekao je napadnuti sudac Teo Pavić.

Njegove želje nisu uslišene. Sav adrenalin suđenja u Siveriću osjetio je Marko Bilušić. Taj dečko stvarno nema sreće jer kad je čuo da opet mora u Siverić, vjerojatno ga je prošla jeza.

Za razliku od Pavića, on je napadnut jer je svirao penal za domaćina! Vidite da vam dođe na isto, svirali ili ne. Napali su ga igrači Mladosti iz Tribunja i spasio se bijegom u svlačionicu.

Inače, Mladost iz Tribunja ima svoju Facebook stranicu, a tekstualni prijenos utakmice išao je uživo.

Tu je pak bilo elemenata komedije.

- Penal za Rudar!

- Sudac je na podu!

- Prekid utakmice.

- Ajme meni...

I tu je bio kraj izvještaja. Uzalud su posjetitelji stranice vapili za završnim komentarom, izvjestitelj je nestao. 

A sad se vratimo sucu Bilušiću. Prije samo mjesec dana u Siveriću je sudio susret između Rudara i Janjeva, a, kako to već ide u Siveriću, morala ga je spašavati policija.

Igrači Janjeva psovali su ga i vrijeđali, iz ruku mu trgali i  bacali crvene kartone. Na kraju je bilo, a kako drugačije, spašavaj se tko može. 

Igrači Janjeva Mario Mazarekić i Vilson Gaši kažnjeni su sa šest mjeseci zabrane igranja.

Uglavnom, do sada ste shvatili da Siverić nudi svakave oblike akcije i da tamo nema dosadnih utakmica. Već po dolasku na igralište u Siverić dočekat stoji natpis - ‘Vi koji dolazite ostavite ovdje svaku nadu’, koji godinama upozorava protivnike da je nada uzaludna.

 Na takve su stvari, nažalost, suci na dalmatinskim niželigaškim terenima navikli. Gotovo da nema suca u Dalmaciji koji nije imao “vatreno krštenje" pa mu se netko od igrača, u najboljoj varijanti, sjetio samo obitelji, u onoj malo lošijoj, zaključali bi ga u svlačionicu dok bi u namanje dobroj, dobio šakom ili nogom.... 

Redari i policija? Kako smo saznali dođu na početak utakmice, ali kako utakmica odmiče, tako nestanu, pa kad dođe do sukoba, nema ih.

Kao u filmu. Uostalom, rekli smo da je u Siveriću uvijek akcija. Da snime neki film, vjerojatno bi se zvao kao onaj Stevena Seagala, "Smrtonosna zemlja". Ili "Opasna zona". 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet