Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iz Đokovićevog tabora udarili po Federeru: To je mali čovjek!

Rekao sam tada da je Federer veliki šampion, ali mali čovjek. To mislim i danas. U zadnje vrijeme je promijenio odnos, vidio da je pogriješio, rekao je otac Novaka Đokovića o Rogeru Federeru

Ne vjerujem Federerovim ozljedama. Ozbiljan sam, zaista. Mislim da je on prevara kada se govori o tim ozljedama, rekao je Srđan Đoković, otac srpskog tenisača Novaka Đokovića, piše B92.

Sjetio se on incidenta prije 12 godina kada je Srbija igrala protiv Švicarske u Davis kupu.

Njegov sin tada je igrao protiv Wawrinke, a u petom setu Novak je zatražio medicinski time-out. Federeru se to nije svidjelo i kasnije je Đokovića optužio da je prevarant.

To Srđan nije zaboravio.

- Rekao sam tada da je Federer veliki šampion, ali mali čovjek. To mislim i danas. U zadnje vrijeme je promijenio odnos, vidio da je pogriješio - rekao je Đokovićev otac.

Ipak, dvojica tenisača se dobro slažu danas. Zaigrali su zajedno na Laver Cupu, 'Federerovom' natjecanju koje se održalo u Chicagu.

Parove su za Europu zaigrali Roger Federer i Novak Đoković.

Nije im išlo sve po planu, izgubili su od Kevina Andersona i Jacka Socka, a pritom su shvatili da su malo 'zakržljali' u parovima:

- E zato mi ne igramo parove, brate - započeo je Fedex na prvoj pauzi između gemova, a Novak se nadovezao hvatajući zrak:

- Je*emti. Mislim da mi je srce stalo na tri sekunde - rekao je masirajući se po prsima, nakon čega su nastavili komentirati taktiku protivničkog para. Na kraju su izgubili 6-7, 6-3 i 10-6.

 


 

Komentari (21)
  • Samo je jedan RF!

    2. 10. 2018,   10:50
  • Nitko ne traži više medicinskih time-outa od Đokovića kada gubi !

    2. 10. 2018,   10:51
  • Zna se da samo srbi imaju lose misljenje o Federeru.

    2. 10. 2018,   11:10