Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izašao je iz Schumijeve sobe te rekao: Pustite ga da živi u miru

None Foto: PIXSELL 4

Nimalo utješno ne zvuče riječ Jeana Todta, koji redovito posjećuje Michaela Schumachera u njegovu domu. Bivši Schumijev šef nije htio odgovoriti na pitanje je li Michaelu bolje

Jean Todt (72) jedan je od rijetkih koji ima pristup Michaelu Schumacheru, a nije član uže ni šire obitelji. Francuz je Schumijev bivši šef u Ferrariju i nekadašnji prvi čovjek Međunarodne automobilističke federacije. 

Jean Todt new FIA President | Autor: A9999 DB FIA/DPA/PIXSELL Foto: A9999 DB FIA/DPA/PIXSELL

Redovito posjećuje Michaela, koji je nastradao na skijanju 2013. godine i o čijem se zdravstvenom stanju zna malo ili gotovo ništa.

Bivši svjetski prvak u Formuli 1 mjesecima je bio u komi, a potom je s bolničke njege prebačen na kućnu, daleko od očiju javnosti.

Njegova supruga ne želi otkriti informacije o Michaelovom stanju pa se nerijetko pojavljuju vijesti koje nisu istinite, a plod su senzacionalističkih napisa.

No stvar je da nitko ne zna u kakvom je stanju Michael.

Tako su se proteklih godina pojavljivale mnoge vijesti iz neprovjerenih izvora, a koje su kasnije demantirane, poput one da je Michael spao na 40 kila i da vegetira do optimističnih vijesti da se oporavio i da čak samostalno jede i hoda.

No nimalo utješno ne zvuče riječi Jeana Todta, koji je na pitanje novinara argentinskog La Naciona, je li Michaelu bolje, odgovorio: 

- Vrijeme je da pustimo Michael da živi u miru...

Prije toga rekao je da mu je jako drago što ima pristup Michaelu, koji je okružen članovima obitelji te da je njegovo zdravlje privatna stvar. 

Komentari (48)
  • Meni nije jasno kakav je to misterij u pitanju pa se toliko krije to njegovo zdravstveno stanje.

    1. 8. 2018,   18:27
  • sigurno je neka lova u igri inace ne vidim smisao te misterije da se nemoze ako nista jednom godisnje barem izvjestiti kako je

    1. 8. 2018,   20:46
  • Najveci..

    1. 8. 2018,   18:09