Obavijesti

Sport

Komentari 19

Izbacili ih iz Europe pa im dali igrača: Andrijašević je Rijekin

Izbacili ih iz Europe pa im dali igrača: Andrijašević je Rijekin
1

Belgijanci, koji su Riječane izbacili u play-offu Europske lige, potvrdili su dogovor između dvije strane. Ona riječka za Andrijaševića je prije dvije godine dobila 4,25 milijuna eura

VIDEO

Franko Andrijašević vraća se na Kvarner. Bivši igrač Rijeke karijeru će nastaviti u dresu iz kojega je i otišao prije dvije godine, do kraja sezone Rijeci ga je na posudbu ustupio Gent.

Belgijanci, koji su Riječane izbacili u play-offu Europske lige, potvrdili su dogovor između dvije strane. Ona riječka za Andrijaševića je prije dvije godine dobila 4,25 milijuna eura, no nekad povremeni hrvatski reprezentativac nije isplatio uloženo.

Gent ga je slao i na posudbu u Beveren, potom ga poslao u drugu momčad, a kako nije imalo smisla ni za koga situacija u kojoj je na ledu igrač s godišnjom plaćom od 700 tisuća eura i ugovorom do 2022., ovo je bilo najlogičnije. Ukupno je u dvije sezone skupio 34 nastupa i zabio dva gola uz tri asistencije.

Revitalizirati karijeru

- Kada sam bio na posudbi u Beverenu, rečeno mi da me žele nazad, da ću igrati, da sada imaju formaciju koja meni odgovora i u kojoj ću ja biti polušpica, ali kada sam se vratio, situacija je bila ista kao prije. Razgovarao sam s trenerom koji mi je rekao da se moj status nije promijenio, došao sam na pripreme bez da imam ikakvu šansu da izborim svoje mjesto. Ali osjećao sam to cijelo vrijeme, kada su me prvi put maknuli, znao sam da je to praktički gotovo - govorio je Franko za Novi list prije utakmice Rijeke i Genta

- Neću lagati da se već odavno osjećam nebitnim, da me ne cijene. I to guranje u B momčad nije bilo da bih se ja tamo izborio za mjesto među prvotimcima, nego da me ne gledaju. Osjećam da na mene ne računaju, kada sve to vidiš, shvatiš da je sve to gotovo, pa možda zbog toga ispada da s Gentom više ne osjećam nekakvu povezanost..

Za Rijeku je već odigrao 32 utakmice i s 18 golova povećao si tada vrijednost na tržištu koja je pala ispod dva milijuna eura (1,8). Sada mu je primarno revitalizirati karijeru i pokušati je vratiti na te staze s Rujevice. Dovoljno je mlad (28) da u tome uspije, a u Rijeci će definitivno imati i prostora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica