Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izbacili Turke penalom i otkrili: Sudac nam ih je obećao suditi!

None Foto: MURAD SEZER

Švedska je pobijedila Tursku 1-0 golom iz penala u 71. minuti, a Marcus Berg je nakon utakmice otkrio da je razgovarao sa sucem na poluvremenu i da mu je on obećao suditi dva penala

Turci se spremaju žaliti Uefi zbog ispadanja iz Lige B Lige nacija.

U subotu su na domaćem terenu poraženi 0-1 od Švedske kojoj je pobjedu osigurao kapetan Andreas Granqvist golom iz penala u 71. minuti igre.

A što je zapravo u njihovom porazu sporno? Sporna je činjenica da im je presudio penal, a Šveđanin Marcus Berg se nakon utakmice zaletio u izjavama pa je otkrio da mu je sudac obećao svirati dva kaznena udarca u drugom poluvremenu.

- Na poluvremenu sam otišao kod suca požaliti se zašto nam nije dosudio penal nakon jednog prekršaja na meni. On mi je rekao: "Pogledat ću situaciju u svlačionici. Ako sam pogriješio, dat ću vam dva penala u drugom dijelu" - ispričao je Berg, a Turci su se sada čvrsto uhvatili za njegovu izjavu.

Njihovi mediji tvrde kako će se Savez žaliti Uefi, a iako je bilo kontakta kod dosuđenog odlučujućeg penala, pozvat će se na činjenicu da je glavni sudac Istvan Kovacs o penalu na poluvremenu pričao sa Šveđanima.

Video čitave situaciju pogledajte ovdje od 8:20.

Komentari (3)
  • klasična šala ''ako je bio penal sviraću vam dva'' , koju novinari pretvore u incident .... kao da nikome nikad niste rekli nešto na tu foru

    19. 11. 2018,   17:19
  • Madzari isti ko Srbi pljucc

    19. 11. 2018,   16:34
  • mefa uafija

    19. 11. 2018,   16:07