Obavijesti

Sport

Komentari 5

Izbornik opleo po igračicama: Za neke je ovo previsok nivo

Izbornik opleo po igračicama: Za neke je ovo previsok nivo
1

- Počele smo dobro, borile smo se i igrale poen za poen. Bilo je napeto, bez obzira što smo većinu susreta imali utakmicu u svojim rukama, na kraju smo se raspali i izgubili, rekla je Nikolina Božičević...

VIDEO

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija nije došla do pobjede u drugom susretu kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Nizozemskoj. Belgijanke su slavile rezultatom 3-1 (20-25, 28-26, 25-16, 25-22) nakon 109 minuta igre, a hrvatska reprezentacija ovim je porazom izgubila šanse za prolazak u daljnju fazu natjecanja koje vodi na Olimpijske igre u Tokiju.

Pokretanje videa...

Nikolina Božičević zagrebačka je odbojkašica koja je magnet za trofeje 01:39

Hrvatska je dvoboj protiv Belgije u četvrtak izgubila na sličan način kao i onaj protiv Turske dan ranije. Naše odbojkašice ponovno su osvojile prvi set samo da bi izgubile sljedeća tri.

Varaždin: Finale Final foura odbojkaške zlatne lige, Češka-Hrvatska

- Mislim da smo igrali sjajan prvi set, bez greške. A onda se nešto promijenilo, ostale smo igrali vrlo loše. Za neke igračice nivo igre na ovom natjecanju je možda previsok, ali ovo je iskustvo za nas. Borit ćemo se do kraja, iduća je Njemačka. Vrlo su jaka ekipa, ali naš prvi set mora nam biti primjer kako igrati cijelu utakmicu - izjavio je nakon utakmice izbornik hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije Daniele Santarelli.

Ništa od Olimpijskih igara: Hrvatice izgubile i od Belgije
Ništa od Olimpijskih igara: Hrvatice izgubile i od Belgije

Hrvatska je bolje otvorila susret, već idući Belgijanke uzimaju nakon napete borbe dok je u trećem i četvrtom Belgija dominirala. Najučinkovitija hrvatska reprezentativka bila je Samanta Fabris s 20 poena.

- Počele smo dobro, borile smo se i igrale poen za poen. Bilo je napeto, bez obzira što smo većinu susreta imali utakmicu u svojim rukama, na kraju smo se raspali i izgubili. Sutra nas čeka Njemačka, ovo danas treba što prije zaboraviti i igrati što bolje - izjavila je nakon utakmice hrvatska reprezentativka Nikolina Božičević. 

Za Hrvatsku su igrale Samanta Fabris, Sanja Gamma, Bernarda Brčić, Lea Deak, Lucija Mlinar, Matea Ikić, Katarina Pavičić, Ema Strunjak, Martina Šamadan, Beta Dumančić, Božana Butigan, Rene Sain, Nikolina Božičević i Lara Vukasović.

Utakmica s Njemačkom na rasporedu je u petak 10. siječnja u 13.30 sati. U drugoj skupini nalaze se Nizozemska, Poljska, Azerbajdžan i Bugarska, a samo jedna ekipa izborit će put u Tokio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani