Obavijesti

Sport

Komentari 9

Izbornik Tucak: Briljantno! Ovo je bilo na granici fenomenalnog

Tuckov je stroj izgledao toliko moćno da je logično kako ni sam izbornik nije našao baš nikakvu zamjerku koliko se god eventualno potrudio.Prvi među jednako fenomenalnim Barakudama bio je Ante Vukičević

VIDEO

Čak i oni za koje Hrvatska nije favorit za naslov svjetskog prvaka lagano bi mogli nakon prve utakmice u Gwangjuu promijeniti mišljenje. Ozbiljnog suparnika Barakude su razbile s pomalo nestvarnih deset razlike (14-4). 

Tuckov stroj izgledao je toliko moćno da je logično kako ni sam izbornik nije našao baš nikakvu zamjerku koliko se god eventualno potrudio.

- Mislim da smo odigrali jednu briljantnu utakmicu, potpuno psihološki pripremljeni za početak turnira i za ovako teškog protivnika, što nakon ovakvog rezultata čovjek ne bi rekao. Čestitke mojim momcima, odlična izvedba u svim segmentima vaterpolske igre. No sada moramo zaboraviti utakmicu čim prije, to ću čim sjednemo u autobus reći i igračima. Na ovu utakmicu ostaje jedna lijepa uspomena, no to je završena priča. Idemo dalje - ostao je Tucak čvrsto na zemlji.

Fizički dobro spremni

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Put ka dalje u srijedu (2:50 po hrvatskom vremenu) vodi na Amerikance koji su imali lagan posao protiv Kazahstana (16-7).

- Nemamo puno vremena, čeka nas još jedan protivnik, vrlo sličan, Amerikanci. Pobjedom protiv njih osiguravamo četvrtfinale. No još je puno posla pred nama. Nismo ni počeli. Ipak, zaista moram biti zadovoljan s igrom koju smo danas pokazali, mislim da je ovo na granici fenomenalnog.

Prvi među jednako fenomenalnim Barakudama bio je Ante Vukičević, Grički je top sprašio čak šest komada uz samo jedan promašaj.

- Bili smo super u svim segmentima, posebno u obrani koja je vrhunski funkcionirala, primili smo samo četiri gola, odlično zatvorili njihovu igru s dva centra, a Bijač je bio odličan na golu. U napadu smo, također, bili super raspoloženi, puni raznovrsnih
rješenja. Uvijek smo fizički dobro spremni i pripremljeni, prilagodili smo se na ovu veliku vremensku razliku. Sada treba pobijediti Amerikance i ostvariti cilj, a to je prvo mjesto u skupini. Nakon toga možemo mirno čekati četvrtfinale.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu