Obavijesti

Sport

Komentari 23

Izbornik prije Azerbajdžana: U Bakuu nećemo ništa mijenjati

Izbornik prije Azerbajdžana: U Bakuu nećemo ništa mijenjati
1

Nakon odlične pobjede protiv Slovačke u Trnavi (4-0), hrvatska selekcija odletjela je u Azerbajdžan gdje će igrati šesto kolo kvalifikacija za Euro. U Bakuu će Jurčević pokušati iznenaditi Dalića koji neće mijenjati sastav

VIDEO

Nismo imali previše vremena za pripremu. Danas smo pogledali i napravili video analizu Azerbajdžana. Danas imamo jedini pravi trening, rekao je Domagoj Vida u Azerbajdžanu dan prije utakmice kvalifikacija za Euro. Bit će to šesto kolo kvalifikacija, a peta utakmica za Hrvatsku.

Vatreni su stigli u Bakuu nakon velike pobjede u Slovačkoj (4-0) u goste protivnicima koji dosad u četiri odigrane utakmice nemaju ni boda. No, prije četiri godine Hrvatska je u kvalifikacijama već 'prosipala' bodove u gostima kod Azerbajdžana.

- Bio sam tada ovdje. I u Zagrebu su nas namučili. Maksimalno ih respektiramo i maksimalno se pripremamo za sutrašnju utakmicu. Trenutno stanje na tablici ne otkriva pravu kvalitetu azerbajdžanske momčadi. Uvjeren sam ako ćemo imati pristup kao u utakmicama protiv Walesa i Slovačke da ćemo slaviti - istaknuo je stoper Bešiktaša.

Hrvatska je veliki favorit u ovoj utakmici i na krilima dobre igre iz Trnave sve osim pobjede 'vatrenih' bilo bi iznenađenja.

- Naravno. Ipak smo mi druga reprezentacija svijeta. Imamo najbolje igrače u najboljim klubovima. Maksimalno respektiramo Azerbajdžan, ali mi smo ovdje došli po pobjedu. Ne živimo na staroj slavi, svaki se dan moramo dokazivati i ovdje smo si došli olakšati put prema Euru.

Izbornik Zlatko Dalić zadovoljan je viđenim u Slovačkoj i nema namjeru mijenjati sastav. Vremena za odmor nema previše pa će napraviti sve što mogu do ponedjeljka navečer. 

- Moramo shvatiti utakmicu jako ozbiljno i ne smijemo popustiti u nijednom segmentu igre. Neće nas zavarati situacija da nemaju nijedan bod. Na nama je da se postavimo i ponovimo izdanje iz Slovačke. Nemamo potrebu puno toga mijenjati. Nadam se da se neće nitko ozlijediti na treningu. Tako da nema potrebe za promjenama.

Hrvatska se trenutno nalazi na drugom mjestu skupine E sa devet bodova iz tri utakmice, isto kao i prvoplasirana Mađarska. Utakmica protiv Azerbajdžana u Bakuu na rasporedu je u ponedjeljak, 9. rujna, s početkom u 18 sati uz prijenos na Novoj TV i na portalu gol.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe