Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izbornika Argentine Scalonija udario auto dok je vozio bicikl

None Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Lionel Scaloni (40) u Španjolskoj je uživao u svojoj uobičajenoj jutarnoj vožnji biciklom kad ga je pokupio auto. Argentinski izbornik završio je u bolnici, ali brzo su ga otpustili na kućnu njegu

Argentina iz generacije u generaciju ima svjetske, genijalne nogometaše, ali nema sreće s izbornicima. Ili su nedorasli poslu, ili se ne znaju oduprijeti konfuziji u Savezu, ili su skloni 'zastranjivanju'. A najnovijeg im je: udario auto.

 Lionel Scaloni (40) na čelu reprezentacije je samo tri i pol mjeseca. Posao je dobio u studenome prošle godine, barem do lipnja kada se igra Copa America na kojoj će zaraditi ili 'pedalu' ili dugotrajni ugovor.

Scaloni je u Španjolskoj, na Mallorci, uživao u svojoj uobičajenoj jutarnjoj vožnji biciklom kad ga je pokupio auto. Prevezli su ga u bolnicu s ozljedama glave, ali brzo su ga pustili na kućnu njegu.

Argentina sljedeću utakmicu, u okviru kvalifikacija za Copa America play-off, igra 16. lipnja protiv Kolumbije na domaćem terenu. Scalonijevi pomoćnici su Walter Samuel, Pablo Aimar i Roberto Ayala.

Komentari (9)
  • Sad očekujem komentar našeg Dirka Nowitzkog89, nešto u stilu:"... evo Scalonija udrilo auto tako da Messi ima ispriku za idući neuspjeh na velikom natjecanju dok Ronaldo zabija iz slobodnjaka i bolji je od Messija u skakanju preko ograde i darivanju krvi.." Ajmo Dirkkk

    9. 4. 2019,   13:59