Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kad te Maldivci pitaju jesi li ti Izet, znaš da si uspješan igrač'

None Foto: Instagram

Izet Hajrović poveo je svoju ženu Lejlu na Maldive gdje će par provesti zimske praznike u kojima će krilni napadač Dinama pokušati napuniti baterije za nastavak sezone, prije svega europske

Egzotika, rajske plaže, Božić u kratkoj majici... Idealan odmor isplanirao si je Izet Hajrović te sa suprugom Lejlom stigao na Maldive

No ni ondje se ponajbolji igrač Dinama nije uspio utopiti u anonimnost. Prepoznali su krilnog napadača Dinama na Maldivima. 

- Kad te Maldivci na aerodromu pitaju jesi li ti Izet Hajrović, nogometaš Dinama, onda znaš da ste ti i klub nešto napravili - objavila je Lejla nakon slijetanja u Kihavah. 

Doček je bio s bubnjevima, tradicionalnom glazbom... I tako može do početka godine jer 5. siječnja počinju Dinamove pripreme.

U turskom Beleku bit će od 10. do 26. siječnja, gdje će igrati pripremne utakmice protiv Besiktasa (14. 1.), Dinama iz Dresdena (15. 1.), bugarskog Tarnova (20. 1.), rumunjskog Iasija (21. 1.), Slaska iz Wroclawa (23. 1.) i bečke Austrije (25. 1.). 

Komentari (28)
  • Aha...baš su me zvali iz gvineje Bisao da bi li im mogao nabavit tvoj dres. Daj...nemoj...ako su i pitali za Izeta, nisu mislili na tebe, nego Izeta iz ''Lud, zbunjen, normalan''.

    19. 12. 2018,   17:16
  • On na Maldivima a di smo mi?Najlakše podrugljivo podjeb....i.Nisam bosanac niti navijač Dinama da ga btanim nego samo realan!

    19. 12. 2018,   18:22
  • Budimo realni, ja mislim da njegova cura/supruga plaća da se piše o njima.

    19. 12. 2018,   16:50