Obavijesti

Sport

Komentari 47

Izgube li kauboji od Francuske, bit će to kraj Lina Červara...

Izgube li kauboji od Francuske, bit će to kraj Lina Červara...
1

Taj veliki sportaš, olimpijski pobjednik i svjetski prvak znao je duboko u sebi da nije smio izgovoriti riječi “krađa”, “suci” i “zatvor” i da će ga sigurno kazniti, ali odlučio je na zalasku karijere reći što ga muči sve ove godine

VIDEO

Glas mu je podrtavao i brisao je znoj s čela. Onako pritisnut između svih tih mikrofona, stajao je Lino Červar u predvorju hotela u Kölnu i nije se osjećao ni najmanje ugodno.

OK, tema su bili suci, ali negdje duboko u sebi Lino je znao, morao je znati da je tema zapravo on. Previše je toga u rukometu on prošao i zato dobro zna: ne pobijede li večeras Francusku, “kauboji” bi od borbe za medalje vrlo lako mogli završiti i predzadnji u skupini, što bi značilo da je on bivši izbornik. 

Čelnici saveza sasvim sigurno neće stati iza njega, kao što nisu stali ni odmah nakon utakmice s Nijemcima. 

U prvi red gurnuli su Lina. Znate kako to već ide. Tapšat će ga po ramenima, sve kao “u pravu si”. A onda ga šutnuti nogom da bi spasili sebe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam mogao spavati, nisu ni igrači. Znate, neki su mi plakali u svlačionici - počeo je Lino, zapravo nastavio svoju “borbu s vjetrenjačama”, odnosno s IHF-om i sucima. 

Pokretanje videa...

00:11

A to je utakmica koju sigurno, nigdje i nikad, nećete dobiti. Pa ipak, Lino je nastavio “jurišati na vjetrenjače”.

- Ma recite vi meni, kako to?! Kako to da isti, danski suci, već treći put sude Njemačkoj na ovom SP-u? Kako ne vide da njemački igrač napravi sedam koraka, a u rukometu su dozvoljena tri?! Ma kakav faul Karačića u napadu?! I još igrač koji se podmetnuo pod Karačića mora dobiti dvije minute! - govorio je Lino. I zaista nam ga je bilo nekako žao.

Taj veliki sportaš, olimpijski pobjednik i svjetski prvak znao je duboko u sebi da nije smio izgovoriti riječi “krađa”, “suci” i “zatvor” i da će ga sigurno kazniti, ali odlučio je na zalasku karijere reći što ga muči sve ove godine. Sudački lobi, kaže Lino, godinama kroji rukometni poredak i odlučuje tko će pobijediti. Mi bismo dodali, ne samo u rukometu, gospon Lino. 

Ne samo u rukometu...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu