Obavijesti

Sport

Komentari 1

Izgubili su dom u požaru, ali pomoći će sjajne rukometašice

Izgubili su dom u požaru, ali pomoći će sjajne rukometašice
1

Podsjećamo, da je Lokomotiva koja je u prvom susretu na svom terenu nanijela jedini poraz Podravki Vegeti, vodeća u prvenstvu s dva boda više od 'kokica'.  Što je ujedno dodatni motiv Saračevim curama

VIDEO

Prije nego što su počeli govoriti o subotnjem derbiju ženske rukometne lige, trener Podravka Vegeta, Zlatko Saračević i igračica Alena Ikhneva, su u četvrtak na konferenciji za medije pozvali posjetitelje da doniraju novac za obitelj Ćirković koja je nedavno izgubila dom u požaru.

Potom su se okrenuli sportskoj poslastici zbog koje je „Grad Juhe“ – Koprivnica danima na nogama. 

- Ponovno derbi, ponovno Lokomotiva kao i prije 10 dana samo što je ovoga puta ulog puno veći, jer se radi o prvaku  Hrvatske i Liga prvaka iduće godine, čime je ovaj derbi rukometašica važnija utakmica od za kup. Očekujemo ponovno punu dvoranu i lijepu atmosferu – kazao je trener domaćih rukometašica, Zlatko Saračević.

Ponovio je kako „Lokosice“ izuzetno cijeni, jer su uigrana i dobra ekipa s puno sjajnih igračica, a ujedno i najveći rival „Kokica“. Što se tiče ishoda Sarač je naglasio kako vjeruje da je njegova momčad bolja i stoga „moramo pobijediti“.  

Alena Ikhneva je kazala kako je atmosfera u ekipi dobra i sve suigračice se pripremaju za, u ovom trenutku najvažniji susret sezone, jer pobjedom pokal namijenjen prvakinjama države ostaje u Koprivnici. Ujedno poziva gledatelje da pomognu domaćim rukometašicama kako i u susretu protiv istog protivnika prije 10 dana kad ih je publika nosila do pobjede. 

Sličnog je razmišljanja i strateg rukometašica Lokomotive, Nenad Šoštarić.

-Očekujem da je loša igra moje momčadi u napadu u nedavnom susretu protiv istog protivnika u istoj dvorani, ali za kup, stvar prošlosti. Nakon tog susreta sam kazao da nam je prvenstvo važnije od kupa i stoga ako ga želimo osvojiti moramo biti na daleko višoj mentalnoj i fizičkoj razini – razmišlja trener vodeće Lokomotive. Po Šoštariću Podravka Vegeta je u prednosti jer su za razliku od njegovih djevojaka imali puno jakih Europskih susreta u kojima su se „brusili“ za velike utakmice kako što je ova.
 
-Ovu utakmicu neće odlučiti pojedina igračica, već je to test za momčad kao cjelinu – prognozira Šoštarić, koji je ujedno i izbornik Hrvatskih rukometašica.

Podsjećamo, da je „Lokomotiva“ koja je u prvom susretu na svom terenu nanijela jedini poraz Podravki Vegeti, vodeća u prvenstvu s dva boda više od „Kokica“.  Što je ujedno dodatni motiv „Saračevim“ curama da istom mjerom uzvrate gošćama, kako bi i one osjetile gorčinu poraza, jer su do sada sve susrete riješile u svoju korist.

Susret počinje u 18 sati, a pravdu dijeli naš najbolji sudački par Matija Gubica i Boris Milošević. Ispred ulaza će stajati tri zapečaćene kutije u koje će posjetitelji moći stavljati priloge za samohranog oca obitelji Ćirković i njegovo petero djece. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu