Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Izmamio sam Liviju osmijeh na lice, oduševila ga je poruka'

None Foto: privatna arhiva/instagram

Kad sam vidio da je to njegova djevojka Helena to postavila na Instagram oduševio sam se. Poslao sam joj poruku i kazala mi je da je to Dominiku bilo baš drago, izmamilo mu je osmjeh od uha do uha, priča nam poštar

U četvrtak je na adresu Dominika Livakovića (24) stigla neobična, ali simpatična poruka. Dinamov golman bio je utučen nakon remija protiv Šahtara (3-3) u Ligi prvaka, a jedan zagrebački poštar ispisao mu je poruku na računu:

"Pobjeđujemo u Milanu!", u potpisu - poštar.

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

A taj misteriozni poštar jest Goran Novačić (40) koji je Hrvatskoj pošti postao prava faca.

Foto: Instagram - Je, pročulo se da sam Liviju ostavio tu poruku. Malo me sad i zezaju da sam poznat, haha - javio nam se dobro raspoloženi poštar.

'Morao sam razveseliti dečke'

Novačić je iz Zagreba i godinama prati i navija za Dinamo.

- Vjerujte, nikad ovako nešto nisam napravio. Osjetio sam navijačku dužnost Livakoviću poslati poruku. Gledao sam tu šokantnu utakmicu, vidio da su dečki utučeni... Godinama raznosim poštu, čak i na Dinamov stadion. Često poštu nosim i Dominiku - otkrio nam je poštar.

A kako je reagirao Livaković?

- Ma oduševljen je bio. Kad sam vidio da je to njegova djevojka Helena postavila na Instagram oduševio sam se. Poslao sam joj poruku i kazala mi je da je to Dominiku bilo baš drago, izmamilo mu je osmjeh od uha do uha - uzbuđeno priča Goran.

'Čekao sam Livija pola sata za fotku'

Novačić je u petak svratio i do Maksimira. Poslom, naravno. Ipak, poželio je uhvatiti i Livakovića za fotografiju, a ovaj je to oduševljeno prihvatio.

- Baš kad sam došao on je bio na masaži pa sam ga morao pričekati pola sata, ali vrijedilo je. Fotka je tu. Izgrlili smo se, pozdravili, ma vrhunski - kazao je gospodin Novačić.

Foto: privatna arhiva

Ne boji se kazne HP-a zbog pisanja po računu.

- Ma kakvi, pa to je svima bilo simpatično. Drugo bi bilo da sam na račun napisao nekakve uvredljive poruke. Mislim da s ovime nisam kompromitirao svoju uniformu. Jedino da me stranka prijavila, a u ovom slučaju nije, haha. Uostalom, prvi put sam napravio ovako nešto - objašnjava.

Hoće li Dinamo dobiti Atalantu u Milanu?

- Nadam se pobjedi. Kvalitetom odskačemo puno od njih, bez obzira što oni igraju talijansku ligu. Idemo po tri boda i prolazak dalje - završio je optimistični poštar.

Komentari (64)
  • Navijače čine “mali ljudi” ne menađeri i kravate koji se slikaju po tribinama kada su velike utakmice.

    8. 11. 2019,   18:33
  • Moj poštar je isto jako simpatičan. Umjesto s paketom dolazi s lažnom obavijesti o "pokušaju" dostave, a ni ne pozvoni... "Šef nam je zabranio da nosimo pakete." Ja svom simpatičnom poštaru svaki put policiju zovem...jbg, ako će se oni inatiti ja ću sumnjati na pljačku, pogotovo ako korisnička služba kao robot ponavlja "ako je poštar razdužio paket, taj paket može biti samo kod njega", a on praznih ruku :) Mnogo simpatična institucija, ta pošta,...kao i svaka druga javna ustanova u ovoj predivnoj zemlji u kojoj žive samo predivni ljudi :)

    8. 11. 2019,   19:09
  • Ovaj mali je bas dobar. Posjeca na Modrica po ponasanju. Samo da otvori oci da ne nadje kakvu sponzorusu.

    8. 11. 2019,   18:28