Obavijesti

Sport

Komentari 4

Iznenađenje u Koprivnici: Prva pobjeda Podravke, pao Vipers!

Iznenađenje u Koprivnici: Prva pobjeda Podravke, pao Vipers!
1

U susretu 2. kola A skupine Lige prvakinja rukometašice Podravka Vegete su u Koprivnici pobijedile norvešku ekipu Vipers Kristiansand 25-24 (14-12) ostvarivši prvu pobjedu u skupini

VIDEO

Nakon očajnog otvaranja Lige prvakinja i poraza od Metza sa čak 14 razlike, rukometašice Podravke su u drugom kolu odigrale sjajno ostvarivši važnu pobjedu protiv norveške ekipe Vipers Kristiansand (25-24).

Hrvatske prvakinje su bile bolje veći dio utakmice, no Norvežanke su u samoj završnici susreta smanjile na gol zaostatka, a potom imale i priliku u zadnjih šest sekundi izboriti remi, ali srećom, nisu uspjele.

Podravka je sjajno ušla u meč i povela je 5-0 i 6-1. Gošće su se vratile i u 17. minuti su uspjele izjednačiti na 7-7. Hrvatske prvakinje su potom pobjegle na +3 (10-7, 13-10), a na poluvrijeme su otišle s dva gola razlike (14-12).

Podravka je bolje ušla i u nastavak susreta i nakon 40 minuta igre imala je pet golova viška (20-15). Vipers Kristiansand je u posljednjih pet minuta uspio smanjiti zaostatak, a kada je Podravka tri minute prije kraja ostala s dvije igračice manje, gošće su se uspjele približiti i na gol zaostatka (25-24). Nakon što Podravka nije uspjela potvrditi pobjedu, Norvežankama je ostalo šest sekundi za izjednačenje, ali nisu uspjele.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod Podravke najefikasnija je bila Dejana Milosavljević sa 10 golova, dok su Ana Turk, Tjaša Stanko i Ana Debelić zabile po tri gola, a Jovana Risović sakupila 12 obrana. U suparničkim redovima najefikasnije su bile Malin Aune sa šest, te Tonje Refsnes sa četiri gola.

U drugom susretu iz ove skupine Metz je na gostovanju pobijedio FTS-Rail Cargo - Hungaria 34-28. Francuski sastav do pobjede su predvodile Grace Deuna Zaadi sa šest golova, te Olga Perederij i Helene Sajka zabile po pet golova. Kod Mađarica najbolja je bila Katrin Gitta Klujber sa 12 golova.

Na ljestvici vodi Metz sa četiri boda, Podravka i Vipers imaju po dva boda, dok je na začelju mađarska ekipa s dva poraza. U idućem kolu Podravka će 19. listopada gostovati kod  FTS-Rail Cargo - Hungarije. (fh)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi