Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izrael: Eksplozija petarde prekinula utakmicu

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Petardu je iza gostujuće klupe bacio 20-godišnji navijač, a u eksploziji je ozlijeđen zaštitar kojemu su deset sati pokušavali zašiti prste

Zaštitar na utakmici izraelskoga košarkaškog prvenstva između jeruzalemskog i holonskog Hapoela teško je stradao nakon što je navijač bacio veliku petardu. Do eksplozije je došlo iza klupe gostujuće momčadi, a 20-godišnji Yossi Malach priznao je da ju je on bacio. Uhićena su još trojica navijača, među kojima i 17-godišnjak. On će mjesec dana biti u kućnom pritvoru, a idućih godinu i pol dana neće smjeti ni na jedno sportsko natjecanje.
- Ovo je teroristički napad i terorist bi trebao dugo biti u zatvoru. Više nemam volje za treniranjem nakon ovoga - rekao je trener Hapoel Holona Miki Dorsman.
Ozlijeđeni zaštitar ostao je bez prstiju na ruci koje su mu kirurzi poslije uspjeli zašiti. Operacija je trajala gotovo deset sati, no ne zna se hoće li ruka ikada ponovno biti kao prije.
- Nikada ništa ružnije nisam doživio u izraelskoj košarci. Ovo je samo dno i moramo nešto poduzeti. Inače će stvari samo biti još gore - misli predsjednik Hapoela iz Jeruzalema Danny Klein.

Komentari (1)
  • a nek se svi poubijaju sami, i jesi gnjidaši

    13. 11. 2007,   20:23