Obavijesti

Sport

Komentari 39

Izraelci me obožavaju! A sad u novi reality, po milijun dolara...

Izraelci me obožavaju! A sad u novi reality, po milijun dolara...
1

Osjećam se kao Izraelac, ovdje sam 23 godine. Ali teško mi je bez djece, koja odrastaju u Hrvatskoj. Ljudi, nemojte ponoviti moju pogrešku i otići u daleko od svoje djece, priča Rosso, bivši igrač Hajduka i 'vatrenih'

VIDEO

Kad sam došao kući, nisam mogao spavati na krevetu. Toliko sam se navikao na spavanje na podu da sam se samo prebacio s kreveta na tlo!

Otkrio je to Giovanni Rosso (46), nakon 46 dana na filipinskom otočju. Ondje je preživljavao, te postao pobjednik izraelske verzije reality showa "VIP Survivor". Postao je prvi natjecatelj u povijesti šoua koji je nakon dramatične sezone pune sukoba i svađa dobio sve glasove žirija, osvojio je milijun šekela (250.000 eura) i dobio ugovor da bude maneken jedne tvrtke.

Bivši nogometaš Zadra, Zagreba, Hajduka i hrvatske reprezentacije (19 nastupa i jedan gol od 2002. do '04., kada je igrao i na Euru u Portugalu) od 1996. živi u Izraelu i ondje je istinska zvijezda. Vratio se tek nakratko 2008., kada je i odigrao četiri utakmice za Hajduk.

- Ja sam u Izraelu 23 godine i osjećam se kao Izraleac. No, teško mi je što ne mogu često vidjeti djecu koja mi odrastaju u Hrvatskoj. Zato, ljudi, nemojte ponoviti moju pogrešku i otići u drugu državu, daleko od djece - izjavio je za Maariv nakon izlaska iz realityja.

Giovanni je bio u vezi s Mirtom Šurjak s kojom ima kćerku, a u Splitu ima i sina, iz braka s Moranom. Sad je u braku s Mayom Fishel, s kojom u Izraelu odgaja sina Roija. Oboje su bili uz njega kad je završio "Survivor", a Maja je, otkrivaju izraelski mediji, iza kulisa plakala "Gdje je moj Giovanni?"

- Hvala vjernim gledateljima programa, mojoj voljenoj ženi Mayi i mojoj divnoj djeci, koja su me podržavala cijelim putem, a ja sam svima pokazao da širokim srcem i odlučnošću možete doseći najdalje.

Giovanni se u Izraelu oženio Mayom, s kojom ima sina

Rosso je u šouu pobijedio 17 slavnih osoba, svi su napustili svoje živote i natjecali se u preživljavanju u divljini, na Filipinima. Bivši hrvatski nogometaš od prvih je dana pokupio simpatije publike, a zadnji je dan pokazao da je očarao i žiri, koji je bio sačinjen od natjecatelja koji su ispali tijekom sezone.

- Nikad ranije nisam pogledao ni jednu epizodu ni jednog reality showa. Ali kad su me pozvali u ovaj, odlučio sam ući. Radili smo neke lude stvari, i sad bih se okušao i u šouu "Trka za milijunom", gdje je nagrada milijun dolara - dodao je.

U njemu se natječu parovi, hoćete li povesti svoju suprugu?

- A, to ne! U šouu ću biti s nekom drugom ženom. Ali najprije se moram odmoriti.

Rosso tečno govori hebrejski i čak je htio igrati za izraelsku reprezentaciju, ali mu Ministarstvo unutarnjih poslova nije dalo državljanstvo. Nakon što se povukao iz nogometa, Rosso je glumio u televizijskim emisijama, a odnedavno se vratio u Makabi iz Haife, i to kao - mentalni trener!

- Znam da me u Izraelu jako vole, stalno me traže da nekome poželim sretan rođendan, bar micvu... I mnogi su navijali za mene.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića