Obavijesti

Sport

Komentari 37

Izvršni odbor ruši povjerenika za suđenje? 'Nezadovoljni smo'

Izvršni odbor ruši povjerenika za suđenje? 'Nezadovoljni smo'
1

Nakon sedam kola HNL-a Izvršni odbor HNS-a prozvao je povjerenika za određivanje sudaca Alena Gereka i Komisiju nogometnih sudaca da se očituje. Kažu kako postoji opravdano nezadovoljstvo

VIDEO

Izvršni odbor HNS-a nezadovoljan je suđenjem u HNL-u u prvih sedam kola te je zbog toga zatražio očitovanje Povjerenika za određivanje sudaca Alena Gereka te Komisije nogometnih sudaca.

Nakon izvješća, kako piše savez, "bit će donesene odgovarajuće odluke, o čemu će javnost biti pravodobno obaviještena". Prevedeno, izvjesne su smjene u sudačkoj organizaciji.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je na danas održanoj sjednici u Zagrebu raspravljao o suđenju u HT Prvoj ligi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izvršni odbor je pored predviđenih točaka na dnevni red uvrstio točku o analizi suđenja u Hrvatski Telekom Prvoj ligi te je utvrđeno kako postoji opravdano nezadovoljstvo samog Izvršnog odbora, klubova, trenera, igrača i javnosti suđenjem u prvih sedam kola ovogodišnjeg prvenstva.

Izvršni odbor je, stoga, zatražio očitovanje Povjerenika za određivanje sudaca HT Prve lige, kao i Komisije nogometnih sudaca, u roku od 48 sati.

Nakon dostavljenih izvješća, bit će donesene odgovarajuće odluke o čemu će javnost biti pravodobno obaviještena.

Gerek je preuzeo funkciju povjrenika za suđenje pred početak prošle sezone, naslijedivši Igora Pristovnika koji je samo godinu dana povjerenik. Bivši je nogometni sudac koji je u HNL-u odsudio 75 utakmica, a od 2013. je u mirovini. Po struci je ekonomist, diplomirani je inženjer agronomije-agroekonomike te istaknuti član HDZ-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića