Obavijesti

Sport

Komentari 87

'Ja ne znam ništa o rukometu, možda bolje da idem u rudare'

'Ja ne znam ništa o rukometu, možda bolje da idem u rudare'
6

Slovenija je izgubila od Makedonije i tako se dovela u tešku situaciju, no ono što posebno bode u oči iz derbija u Areni jesu sudačke odluke. Rumunjski par doista je sudio katastrofalno što je komentirao i Vujović

VIDEO

Ne zamjeram apsolutno ništa makedonskim igračima i navijačima. Znam koliko im ova pobjeda znači, zamjeram samo sebi, rekao je Veselin Vujović nakon dramatičnog poraza od Makedonije u prvom kolu Eura u Zagrebu.

Arena ga je dočekala ovacijama, pozdravili su ga baš svi, ujedinio je na jednom mjestu Slovence, Makedonce i Hrvate, mahnuo im svima i krenuo u utakmicu. A tamo, njegovi najveći neprijatelji - suci. Ovoga puta to su bili Rumunji Din i Dinu. Sudili su katastrofalno, ne može se reći da su planski pogodovali nekome, no njihove odluke tijekom cijele utakmice čudile su apsolutno sve. Gore vjerojatno ne može, barem se nadamo. A kad je tako, možete očekivati i da Vuja progovori. I to, onako, na svoj način, s jako puno ironije.

- U rukometu sam 45 godina i još ne znam rukometna pravila. Naučio sam da se rukomet ne igra zbog igrača i navijača, nego za gospodu koja odlučuju kako i što. U 90 posto slučajeva ja večeras nisam znao što su ta dva Rumunja dosudila. Ako ljudi iz EHF-a ocijene ovo suđenje dobrim, onda stvarno mislim da bi bilo pametno da se primim nekog drugog posla. Možda rudarstva, jer čini se da je i to puno lakše od trenerskog posla - priča pun gorčine Vujović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vujović poludio! Makedonci u paklu Arene srušili Slovence
Vujović poludio! Makedonci u paklu Arene srušili Slovence

Pred Slovencima je sad težak posao žele li u drugi krug prenijeti barem dva boda.

- Što sada? Pokušat ćemo pobijediti Njemačku i Crnu Goru pa da barem na taj način dođemo do solidnog ishoda u drugom krugu - tužan je Vujović.

Bijes, tuga i razočarenje miješali su se i u izjavama njegovih igrača.

- Znate što, pričat ću na slovenskom jer ovako vruće glave ne mogu razmišljati drugačije. Izgubili smo, na kraju smo napravili previše pogrešaka u napadu, primili previše golova i ako želimo nešto napraviti na ovom prvenstv, moramo obavezno dobiti Njemačku - rekao je Miha Zarabec, a Gašper Marguč ipak se dotaknuo i sudaca:

- Znali smo da će Makedonci puno igrati na pivota i opet smo imali previše problema, previše isključenja, a u ključnim trenucima i premalo smirenosti u napadu. Jako smo razočarani. sudački kriterij nije nam bio naklonjen, no i s tim smo imali priliku za pobjedu. Sami smo si krivi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto
LINOV OPROŠTAJ?

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Češku 28-27 i osvojila peto mjesto na Europskom prvenstvu. Od komforne situacije i pet razlike u 51. minuti, umalo je završilo - remijem...

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!
DOBILI BITKU ZA FINALE

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!

KAKVA OBRANA! Francuska koja je imala svih šest pobjeda na Euru nije znala kako protiv obrane Španjolaca. S druge strane, španjolski je napad trpao sve što je trebao za ulazak u finale. Završilo je 27-23
'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'
LINO ČERVAR:

'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'

Potpisao sam na jednu godinu, a sada, što ću raditi? Prvo ću se s obitelji odmoriti, regenerirati se, imat ću razgovor sa samim sobom i analizirati pa odlučiti što ću raditi, rekao je Lino Červar poslije Češke