Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Ja sam dijete asfalta, udarite me, ali pljuju samo kukavice...'

'Ja sam dijete asfalta, udarite me, ali pljuju samo kukavice...'
1

Nemam što dodati, osim da sam rekao ono što sam vidio, doživio i čuo, iznenađen sam. Nisam nikakvu duševnu traumu doživio, samo sam osjetio potrebu reći što sam doživio, kaže Jasko

VIDEO

Budućnost gubi od Zvezde u polufinalu ABA lige 2-0, a uoči trećeg susreta koji se igra u Morači oglasio se trener crnogorske momčadi Jasmin Repeša:

- Serija nije krenula onako kako smo željeli, gubimo 2:0 i ne samo to, većim dijelom nismo bili dobri. U obje utakmice smo dobro krenuli, ali je Zvezda na identičan način dolazila do prednosti, tricama u ključnim momentima, a mi nismo bili mentalno jaki za povratak. Previše smo napravili grešaka, ali sve mogu da se otklone - rekao je Repeša pa otkrio da je sada ipak optimističan:

- Uvjeren sam da u domaćinskoj atmosferi možemo do pobjede. Ekipa mora pokazati reakciju, trebaju mi osobe, a ne igrači. Potrebno je pokazati imidž i ponos. Tko nema reakciju u ovom trenutku nema ni ponos, ne može igrati nigdje na svijetu. Razgovarao sam sa igračima na večeri, vrlo kratko u 20 sekundi sastanka, da smo u situaciji nimalo ugodnoj, da su izgubljene dvije bitke, a ne rat, trebaju mi osobe, ne igrači, koji su spremni to prihvatiti. Tko nije spreman, bolje da ostane kući, pregleda utakmicu, nitko se neće naljutiti. Ali mi moramo da imamo takve osobe - izjavio je Repeša, koji je priznao i da je bio uvjeren u jednu pobjedu u Beogradu.

Priznaje hrvatski trener i da je samopouzdanje u momčadi poljuljano, otkriva kako se ispadalo iz sistema igre, a onda se dotakao navijanja. 

- Želim da publika ispoštuje protivnika i da ne dožive ono što smo mi doživjeli. Ja bih zamolio publiku, ja, da bude prava podgorička atmosfera, crnogorska. Ja mogu zahvaliti unaprijed za to. U takvoj atmosferi je lakše igračima, ali to nije dovoljno, treba biti agresivan, pametan, povezan, košarkaški i emotivno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sam Repeša u Beogradu se nije baš najbolje proveo. Navijači Zvezde pljuvali su ga, pljuvačkom mu uništili i sako, a kada se nakon utakmice žalio, beogradski klub uputio mu je priopćenje u kojem spominje ono što se događalo igračima Zvezde na prošlogodišnjem finalu. Srpske košarkaše napadalo se, prijetilo im se pirotehnikom i slično... Ipak, Repeša se ne smatra metom priopćenja:

- Zašto bih ja bio meta priopćenja? Nemam što dodati, osim da sam rekao ono što sam vidio, doživio i čuo, iznenađen sam. Nisam nikakvu duševnu traumu doživio, jer... Znači nikakvu traumu nisam dobio jer sam ja dijete s asfalta, ali mi je draže primiti šamar nego biti ispljuvan, jer je to najkukavičkiji čin koji se može napraviti. Želim svako dobro Zvezdi i svima, nisam imao namjeru umanjiti njihovu pobjedu, samo sam osjetio potrebu reći ono što sam doživio, vidio i čuo. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener