Obavijesti

Sport

Komentari 1

Jadran protiv Jadrana u borbi za vaterpolsku Ligu prvaka...

Jadran protiv Jadrana u borbi za vaterpolsku Ligu prvaka...
1

U play-offu za plasman u Ligu prvaka ždrijeb je spojio splitski Jadran i Jadran iz Herceg Novog. Prva utakmica je u Splitu 6. listopada, uzvratni ogled na rasporedu je 10. listopada u Herceg Novom

VIDEO

Splitski Jadran igrat će protiv Jadrana iz Herceg Novog u posljednjem, trećem kvalifikacijskom krugu za plasman u Ligu prvaka vaterpolista, odlučeno je ždrijebom u sjedištu Europske plivačke federacije (LEN) u Nyonu.

Prva utakmica bit će odigrana 6. listopada u Splitu, a uzvrat 10. listopada u Herceg Novom. Uspiju li Splićani proći posljednju kvalifikacijsku prepreku, ući će u skupini B Lige prvaka u kojoj su već dva hrvatska kluba dubrovački Jug CO i zagrebačka Mladost, aktualni europski prvak grčki Olympiacos, mađarski Szolnok te njemački Spandau 04 i Waspo Hannover, a pridružit će im se i pobjednik kvalifikacijskog para Strasbourg - Verona.

U skupini A nalaze se mađarski Eger, talijanski Pro Recco, rumunjska Steaua, srbijanska Crvena zvezda, španjolska Barceloneta i ruski Dinamo Moskva, a pridružit će im se i pobjednici kvalifikacijskih parova Ferencvaros - Vouliagmeni i Brescia - Terrassa.

Iz svake od skupina na završni turnir osam najboljih europskih momčadi plasirat će se po četiri kluba. Prvo kolo po skupinama bit će odigrano 17. listopada, a posljednje je na rasporedu 15. svibnja 2019. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Final Eight je na rasporedu od 6. do 8. lipnja sljedeće godine.

U ponedjeljak je napravljen i ždrijeb 2. kruga Eurokupa.

Splitski Mornar BS igrat će na Siciliju uz domaću Ortigia Siracusu, budimpeštanski OSC i Barcelona. Riječko Primorje EB će na put u Marseille, gdje će im uz domaću momčad suparnici biti budimpeštanski BVSC i kotorski Primorac. Turniri su na rasporedu od 12. do 14. listopada, a u Eurokup će se plasirati po dvije prvoplasirane momčadi sa svakog turnira.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića