Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jahta za razuzdane partyje: Tu je Tiger Woods slavio pobjede

None Foto: Reuters/Pixsell/instagram

Ime jahte? 'Privacy', ili po naški - privatnost. To ime savršeno pristaje Woodsovu karakteru koji je tijekom cijele karijere mrzio zaziranje u vlastitu privatnost, a paparazzi su ga uvijek pratili

Legendarni američki golfer Tiger Woods (43) tmurne je njujorške dokove zabljesnuo svojom superjahtom. Došao je sa stilom na PGA Championship.

Slučajni prolaznici nisu mogli ne vidjeti njegovo gigantsko plutajuće vozilo dužine nešto više od 47 metara. Potpuno opremljena jahta bivšeg prvog golfera svijeta ima jacuzzi, teretanu i može primiti deset gostiju u pet spavaćih soba.

Pogledajte fotogaleriju:

None Foto: screenshot/ 6

Koliko košta takav luksuz? Prema portalu marinetraffic.com Woodsova igračka košta 15 milijuna funti, što je oko 130 milijuna kuna. Tiger je jahtu kupio 2004. godine, a ima četiri kabine za devet članova posade.

Foto: reuters/Pixsell

Ime jahte? 'Privacy', ili po naški - privatnost. To ime savršeno pristaje Woodsovu karakteru koji je tijekom cijele karijere mrzio zaziranje u vlastitu privatnost, a paparazzi su ga uvijek pratili. Tiger si je u tome činio medvjeđu uslugu svojim razuzdanim načinom života, a 2009. propao mu je i brak zbog seksualnih afera. s drugim ženama.

Ako vam dosadi pijuckanje pića u glomaznom jacuzziju na jahti je i moderna oprema za ronjenje, a ima i tri jet-skija, dva kajaka i dva Vespa skutera.

Woods se obožava voziti u svojoj jahti, a godišnje na gorivo i posadu troši milijun i pol funti. 

 

Komentari (13)
  • Tiger,ok sve...ai zašto ispusti onu sexomanku Lindsy Von,jbt kakva ženska,a obožava sex😎...

    3. 5. 2019,   18:34
  • Neke slike nisu uopce od istog broda

    3. 5. 2019,   19:27
  • Sreca njegova da ima para, ne bi jebo nikad u zivotu koliko je ruzan!

    3. 5. 2019,   20:23