Obavijesti

Sport

Komentari 96

Jamstvo Lige prvaka! Olmo će ostati 'modri' i za Rosenborg...

Jamstvo Lige prvaka! Olmo će ostati 'modri' i za Rosenborg...
1

DRAMA OKO DANIJA Španjolac bi u Dinamu, ako potpiše ugovor, zarađivao kao Samir Handanović u Interu, dva milijuna eura na godinu. No pričekat će da prođe Rosenborg

VIDEO

Ugovor od dva milijuna eura na godinu, najveći u povijesti Dinama, još je na stolu, ali Dani Olmo (21) još ga nije potpisao. Prijelazni rok završava 1. rujna i Olmo je odlučio uzeti mali predah.

Koliko Olmo znači Dinamu najbolje je pokazala utakmica u Budimpešti, gdje je Španjolac bio jedan od najboljih. Stoga je itekako važno pitanje hoće li ostati i za dvije utakmice protiv Rosenborga, koje, u slučaju prolaska, Dinamu nose 15,2 milijuna eura.

Kako smo uspjeli saznati, Olmo će ostati i u Dinamovu dresu odigrati obje utakmice protiv Rosenborga te pomoći “modrima” da izbore Ligu prvaka. A onda? E, to se ne zna.

Pokretanje videa...

00:28

Prema jednim informacijama, ostao bi i odigrao Ligu prvaka jer mu je to dječački san, dok su sve glasnije priče da bi otišao u Valenciju ili Ajax, momčadi koje bi također trebale igrati u ovosezonskoj Ligi prvaka.

- Liga prvaka mi je san, to mi je velika želja - rekao je Dani Olmo za španjolske medije.

Dinamov veznjak našao se i na popisu za španjolsku reprezentaciju, pa bi prodaja mogla Dinamu donijeti 30 milijuna eura

Za sada je jedina konkretna ponuda ona Ajaxova. Nizozemski div ponudio je Dinamu 22 milijuna eura i 40 posto iznosa od buduće prodaje, piše Mundo Deportivo.

No Dinamo želi više, a da bi dobio željenu vrijednost, Olmo mora potpisati novi, petogodišnji ugovor. U tom slučaju ugovor bi mu vrijedio do 2024. i “modri” bi bili u odličnoj pregovaračkoj poziciji.

U pregovorima s Olmom Dinamo je ispao izuzetno korektan i svom najboljem igraču ponudio godišnju plaću od dva milijuna eura, kakvu nikad u povijesti kluba nije imao niti jedan igrač. To znači da bi, u slučaju da odradi ugovor do kraja, Olmo bio bogatiji za deset milijuna eura.

To je ugovor kakav bi vjerojatno imao imao i u nekom većem klubu. Primjerice, Milan Badelj (30) u Laziju je imao 1,5 milijuna eura na godinu, a sad će u Fiorentini imati milijun. Olmo bi imao iste uvjete kakve u Interu ima jedan od najboljih - Samir Handanović (35).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.