Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jao, Igore: Štimčevi Indijci vodili do 82. minute pa izgubili

None Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U 24. minuti pogodio je Chhetri za njihovo vodstvo, a vjerojatno bi ostali zadovoljni i da je sve ostalo na izjednačujućem golu Al Mandhara iz 82. minute

Vjerovali ili ne, u Aziji su već krenule kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje će se 2022. godine igrati u Kataru. Zapravo, krenule su još u lipnju s prvom rundom, a na samom početku druge Indiju koju vodi Igor Štimac malo je dijelilo do iznenađenja protiv favoriziranog Omana.

Gostovanje u Kataru

Indijci su vodili sve do same završnice utakmice u Guwahati i na kraju ostali bez ičega. U 24. minuti pogodio je Chhetri za njihovo vodstvo, a vjerojatno bi ostali zadovoljni i da je sve ostalo na izjednačujućem golu Al Mandhara iz 82. minute. Međutim, isti je igrač u 90. zabio za potpuni preokret.

Za pet dana Štimac i društvo gostovat će u Kataru, a u toj su skupini još Bangladeš i Afganistan koji će u prvom kolu testirati Katarane, dok je Bangladeš slobodan.

Komentari (11)
  • da neznam i da mi netko kaže da nam je on bio izbornik nebi mu vjerovao

    5. 9. 2019,   18:48
  • zar je sramota izgubit od boljega? čitam komentare gdje se rugaju Štimcu kao da je Indija neka sila,a ne spadaju niti u 150 na svijetu po kvaliteti.

    5. 9. 2019,   18:25
  • Prije svega veliki trener a nakon svega jos manji covijek

    5. 9. 2019,   18:16