Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jarni je otišao među tigrove i kobre: Potpisao za indijski klub

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL 3

NorthEast United FC iz Guwahatija poželio je dobrodošlicu svom novom treneru Robertu Jarniju kojeg je dočekao Mislav Komorski, nekadašnji stoper Lokomotive, Dragovoljca i zaprešićkog Intera

Nakon Igora Štimca još jedan 'Vatreni iz Generacije' 98' svoju je trenersku sreću potražio u - Indiji.

NorthEast United FC iz Guwahatija poželio je dobrodošlicu svom novom treneru, Robertu Jarniju. Hvale ga kao osvajača svjetske bronce s Hrvatskom, nogometaša najvećih europskih klubova te iskusnoga taktičara koji je bio i izbornik hrvatskih mladih selekcija.

- Ovo je moje prvo iskustvo na klupi nekog azijskog kluba. Sa zadovoljstvom ću i u Indiju donijeti uzbudljivu igru u kojoj će navijači zasigurno uživati - rekao je Jarni za web stranicu svojeg novog kluba.

Izvršna direktorica NorthEast Uniteda, Priya Runchale, najavila je:

- Jarni nam donosi pravi spoj iskustva i taktičkog znanja koji su potrebni da bi ova momčad napredovala, a posebni naglasak stavljamo na razvoj mladih igrača.

Foto: Robert Belosevic/PIXSELL

Nakon 18 kola NorthEast United FC je na četvrtome mjestu indijske Super League, a želja je - naslov prvaka Indije. Bengaluru i Goa bježe im četiri, a Mumbai City jedan bod.

Novog trenera u svlačionici je dočekao stoper Mislav Komorski (27) nekadašnji igrač Lokomotive, Hrvatskog dragovoljca i zaprešićkog Intera.

Jarni je napunio 50 godina, a dosad je trenirao Hajduk, Istru, Sarajevo, mađarski Pecsi i Puskas Akademiju pa na to dodao i dvije izborničke godine na klupama hrvatskih U-19 i U-20 reprezentacija.

Foto: Robert Belosevic/PIXSELL

Komentari (11)