Obavijesti

Sport

Komentari 7

Repeša preuzima Budućnost: Pregovaramo, dogovor je blizu

Repeša preuzima Budućnost: Pregovaramo, dogovor je blizu
1

Rano je za čestitke, a ono što je izvjesno je da neću voditi Budućnost protiv Crvene zvezde. Pregovori su u tijeku, obostrano zanimanje postoji, blizu smo dogovora, rekao je Jasmin Repeša za SportKlub

VIDEO

Hrvatski trener Jasmin Repeša jako je blizu preuzimanja Budućnosti. Aktualni trener Aleksandar Džikić donio je Podgorici prvi naslov regionalne lige, no loši odnosi s igračima i učestale svađe koštale su ga otkaza.

Njegov status u klubu visio je o niti u zadnjih mjesec dana, a okidač za promjenom bili su neočekivani porazi protiv Krke i Cibone.

Karizmatičnom treneru je otkaz uručen dan prije utakmice protiv Crvene Zvezde, a Repeša bi klub trebao preuzeti u narednim danima. Stoga nije poznato tko će voditi klub u susretu protiv prvoplasirane ekipe ABA lige.

- Rano je za čestitke, a ono što je izvjesno je da neću voditi Budućnost protiv Crvene zvezde. Pregovori su u tijeku, obostrano zanimanje postoji, blizu smo dogovora. Međutim, o svemu ćemo opširno pričati kad sve bude gotovo, kada i ako stavim potpis na ugovor s prvakom ABA lige - rekao je Jasmin Repeša u razgovoru za SportKlub.

Budućnost je jedini klub s ovih prostora koji nastupa u Euroligi ove sezone, a u Morači su padala stvarno jaka imena. Barcelona, CSKA i Bilbao nisu imali rješenja za Crnogorce, no ni te pobjede nisu bile dovoljne Džikiću za ostanak na klupi.

Bivšem hrvatskom izborniku je ovo čak 15. klub u karijeri, a u mirovanju je od 2015. godine kada je napustio Olimpiju Milano nakon dvije godine. Prije toga je vodio Cedevitu i hrvatsku reprezentaciju.

Aktualni prvak ABA lige je, osim što je doveo novog trenera, doveo i nekoliko sjajnih igrača koji na papiru zaista tjeraju strah u kosti. Riječ je James Bellu, Amerikancu koji je zadnjih par mjeseci igrao za Cedevitu i bio jedan od najboljih igrača lige te strašni Goga Bitadze iz Mega Bemaxa koji očarava sa svojim fizičkim sposobnostima.

Kao šlag na kraju, stigao je Norris Cole, igrač koji je osvojio dva naslova s Miamijem i LeBronom Jamesom, a bio je važan rotacijski igrač i dobivao je 20 minuta po utakmici.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu