Obavijesti

Sport

Komentari 94

'Javila se budala koja ima svoje mišljenje i nastao je cirkus...'

'Javila se budala koja ima svoje mišljenje i nastao je cirkus...'
1

Sve što sam ja unaprijed rekao na ovu temu se u konačnici i obistinilo. Sav ovaj cirkus nije uopće bio potreban, da se nisu miješali oni koji se miješati nisu trebali, rekao je Leonard Pijetraj

VIDEO

Zbrka oko kvalifikacija za Olimpijske igre i dalje traje. Prvo je Filip Hrgović izjavio kako želi na OI i da će se boriti protiv prvaka Hrvatske, pa se javio Marko Milun koji je prihvatio taj izazov. U raspravi se pojavio potom boksač Alen Babić koji je poručio Hrgi da je kukavica, a sve je zaključio bivši izbornik Leonard Pijetraj.

Pokretanje videa...

00:32

Parava meksička sapunica, ha? Zasad je to to, ali ne sumnjajte da će se uskoro pojaviti novi nastavak ove zavrzlame koju je zapravo stvorio i sam HBS. Na kraju je gospoda iz Saveza poslala priopćenje u kojem su potvrdili da će Marko Milun nastupiti na europskim kvalifikacijama za OI, a Filipa Hrgovića su prijavili za one svjetske koje će biti u svibnju jer će on u ožujku imati profesionalni meč.

Naravno, njegov nastup ovisi i o uspjehu Marka Miluna na onim ranijim kvalifikacijama. Ako boksač BK Leonardo uspije izboriti polufinale, Filip ni neće imati pravo nastupa na svibanjskim kvalifikacijama jer Hrvatska smije imati samo jednog predstavnika u svakoj kategoriji.

Andy Ruiz Jr v Anthony Joshua - Diriyah Arena

- Sve što sam ja unaprijed rekao na ovu temu se u konačnici i obistinilo. Sav ovaj cirkus nije uopće bio potreban, da se nisu miješali oni koji se miješati nisu trebali. I da se slušalo one koji u ovakvim stvarima odlučuju, a to je izbornik čiji je to posao. Nažalost, javila se budala koja misli da bi trebalo biti onako kako je on to zamislio. A onda se kasnije dogodila nepotrebna lavina - kazao je bivši izbornik  Leonard Pijetraj za Fightsite. 

Podsjetimo, sva ova zavrzlama započela je još u rujnu kada je Hrgović izjavio da želi na kvalifikacije za OI, a tadašnji izbornik Pijetraj je bio izričit u naumu da na kvalifikacijama nastupi Marko Milun kao prvak države. Nakon niza prepucavanja preko medija, Izvršni odbor je uručio otkaz Pijetraju, a novim izbornik imenovan je Dorijan Ćalić.

I nakon svih tih prepucavanja i otkaza, Ćalić je na kraju odlučio kao i sam Pijetraj te je Miluna stavio na popis za europske kvalifikacije.

- Naravno da na ove kvalifikacije treba ići prvak države, a onda se za one iduće svjetske mogu organizirati nekakve kvalifikacije. Uvijek treba ići onaj boksač koji ima najveće šanse. A najveće šanse ima jedino onaj koji boksa i kojeg vidimo konstantno na natjecanjima. Samo s pričom ne možete napraviti ništa, na kvalifikaciji bi trebao moći ići samo onaj koji se pojavi na relevantnim amaterskim natjecanjima. Kao što je recimo zadnji svjetski prvak Uzbekistanac Bakhodir Jalolov morao ići na državno prvenstvo, kao i na Azijsko prvenstvo, da bi izborio svoje mjesto na svjetskoj smotri - rekao je Pijetraj.

Milun će na kraju ipak nastupiti, a kakve šanse ima?

-  Milun je u odličnoj formi i naravno da od njega očekujem plasman na Olimpijske igre. On je trenutačno 4. teškaš Europe i 7. na tablici najboljih superteškaša svijeta. Jedino je on rangiran i bit će na kvalifikacijama postavljen kao nositelj skupine. To ništa ne mora značiti jer će se na kvalifikacijama pojaviti svi najbolji, a europske kvalifikacije su puno teže od onih svjetskih - zaključio je boksački trener.

Boksačka sapunica je tako dobila novi nastavak. Jedni optužuju druge, a rješenja nema na vidiku. Je li ovo i posljednja epizoda, vidjet ćemo uskoro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu