Obavijesti

Sport

Komentari 67

Je*ote kol'ko nas ima! Osam tisuća Hrvata ispunilo dvoranu

Je*ote kol'ko nas ima! Osam tisuća Hrvata ispunilo dvoranu
24

Hrvatska je ponovno u Münchenu bila kao doma! Odlično raspoloženi navijači su u crveno-bijelim dresovima, ukrašeni kockicama po licu i srčano navijali za "kauboje".

VIDEO

Najvažnija utakmica u skupini i najviše naših navijača!

Osam tisuća Hrvata preplavilo je tribine u Münchenu tijekom utakmice sa Španjolskom koja je odlučila pobjednika skupine i broj bodova koje su reprezentacije prenijele u drugi krug.

Pokretanje videa...

01:05

Hrvatska je ponovno u Münchenu bila kao doma! Odlično raspoloženi navijači su bili u crveno-bijelim dresovima, ukrašeni kockicama po licu i spremni za najsrčaniju podršku "kaubojima".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Interes za derbi skupine je bio ogroman pa su organizatori čak morali proširiti kapacitet s prethodnih 13 tisuća sjedećih mjesta i otvoriti stajaća mjesta u dvorani. 

I opet nije bilo dovoljno mjesta za sve koji su htjeli na utakmicu! Nekoliko stotina Hrvata je ostalo bez karte ispred dvorane.

Dvorana je bila puna naših ljudi iz Austrije, Njemačke i Švicarske, ali po tribinama su i zastave koje su navijači donijeli iz Nove Gradiške, Đakova, Vinkovaca, Varaždina, Imotskog, Livna, Žepča,...

Koliko Hrvati vole rukomet najbolje dočarava i fotografija naših navijača koji su s tribina pratili utakmicu Makedonije i Islanda. Među navijačima ove dvije momčadi, isticala su se dva ponosna lica prekrivena kockicama.

IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Group B - Macedonia v Iceland

Španjolci su aktualni prvaci Europe, a Hrvatska je zahvaljujući pobjedi u drugi će krug otišla kao vodeća momčad skupine. Prvo mjesto donijelo je i maksimalni broj bodova pred utakmice u Kölnu.

Sve nas je obuzelo rukometno ludilo, Svjetsko prvenstvo u punom je zamahu, a
ako želite što srčanije bodriti Duvnjaka i ekipu u njihovom putu do pobjede,
nabavite legendarnu 'Moja Croatia' majicu. Možete je nabaviti na Žutom kliku
po cijenama od 80 do 120 kuna. Požurite dok se nisu razgrabile

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio