Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za ovo ga je isključio? Ronaldo je dobio crveni pa - zaplakao...

None Foto: Sergio Perez 2

Murillo je pao nakon kontakta s Portugalcem. To je Ronalda iživciralo i lagano ga je dodirnuo po tjemenu. Felix Brych mu je pokazao crveni. Juventus je slavio kod Valencije 2-0 iz dva penala

Cristiano Ronaldo u debiju za Juventus u Ligi prvaka dobio je crveni karton u 29. minuti na gostovanju kod Valencije. Ronaldo je bio u duelu s Murillo koji je pao. Portugalac je smatrao da branič Valencije simulira pa ga je lagano dotaknuo po tjemenu. Felix Brych mu je za to pokazao izravni crveni karton! Nijemac se čak išao konzultirati s pomoćnim sucem prije nego je odlučio isključiti Portugalca.

Ne želimo biti ničiji odvjetnici, ali ovo za crveni karton? Ronaldo je u karijeri puno puta izgubio živce, puno je puta zaslužio izravni crveni karton zbog svog ponašanja i reakcija, ali ovo teško da se može protumačiti kao nasilno ponašanje. 

Demantiraju njemačkog suca i brojne videosnimke 'incidenta' na kojima se vidi da Ronaldo jedva dodiruje igrača Valencije po tjemenu. Nakon što je Brych izvadio crveni karton, Ronaldo je od šoka pao na travu, a čak su mu i oči zasuzile.

Foto: Twitter/Screenhot

Crveni karton >>>POGLEDAJTE OVDJE<<<

Portugalcu je ovo prvi crveni karton u 154. nastupu u Ligi prvaka.

Juventus je i bez njega slavio kod Valencije. Miralem Pjanić zabio je iz dva penala, u 45. i 51. minuti za 2-0 pobjedu Stare dame u prvom kolu nove sezone Lige prvaka.

Komentari (259)
  • Ja cu vam reci zašto. Zato što sam ja odigrao da daje gol

    19. 9. 2018,   21:54
  • Ovdje mu nebi ni Snidaric da crveni.

    19. 9. 2018,   23:08
  • Neshvatljivo.. Pa da ga je udario pa ajde.. reagirao je na simuliranje onako kako bi svatko od nas.

    19. 9. 2018,   21:53