Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Je li vas sramota? Navijači su dječaku oteli Čilićev poklon...

None Foto: Screenshot/Eurosport

Naš najbolji tenisač Marin Čilić je nakon ispadanja s Australian Opena pozdravio navijače, a prema tribinama je bacio svoj ručnik. On je išao prema dječaku, ali su mu ga žena i muškarac otrgnuli iz ruku.

Marin Čilić se oprostio od Australian Opena u 4. kolu porazom od Španjolca Roberta Bautiste-Aguta, a nakon drame od pet setova je ipak smogao snage i otišao zahvaliti hrvatskim navijačima koji su ponovno bili na tribinama u Melbourneu.

NIŠTA OD ČETVRTFINALA Marin Čilić izgubio u drami od pet setova od Bautiste-Aguta

Tako je u jednom trenutku na tribine odlučio baciti svoj ručnik, ali on nije završio u rukama dječaka kojeg je ciljao...

Foto: Screenshot/Eurosport

Marinovu lijepu gestu zasjenio je par koji je poput pravih grabežljivaca iz dječaku ruku istrgnuo ručnik i prisvojio ga sebi.

Foto: Screenshot/Eurosport

Malac je ostao razočaran, a čini se da ženu i muškarca s hrvatskim obilježjima koji su stajali pokraj njega to nije ni najmanje dirnulo...

Foto: Screenshot/Eurosport

Sve su snimile i kamere, a navijači se na društvenim mrežama zgražaju njihovim sramotnim potezom.

Komentari (124)
  • Nebih se ja otima za necij rucnik pa da je zlatom premazan . Stvarno jadno !!

    21. 1. 2019,   09:41
  • Ma kakav sram to ne postoji kod njih dvoje.

    21. 1. 2019,   09:39
  • To su sigurno australski hrvati, koji se bujaju da su vece rvatine od nas samih, a nisu nit vidjeli hrvatsku, a kamoli da znaju hrvatski. Mislim da bi im bio problem i naci hrvatsku na samoj karti europe, a da ne govorim na karti svijeta.

    21. 1. 2019,   09:51