Obavijesti

Sport

Komentari 13

Jelavić pozdravio publiku na Goodisonu: Donijet ću golove

Jelavić pozdravio publiku na Goodisonu: Donijet ću golove
1

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije pozdravio je publiku novog kluba na poluvremenu 23. kola protiv Manchester Cityja noseći Evertonov šal oko vrata

VIDEO

Netom po završetku transfera iz Glasgow Rangersa u Everton, napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić pozdravio je publiku novog kluba...

Učinio je to na poluvremenu premierligaškog ogleda 23. kola protiv Manchester Cityja noseći Evertonov klupski šal oko vrata.

Odmah potom, donedavni je napadač Rangersa povodom transfera dao mini-intervju koji je objavljen na službenoj web-stranici kluba.

- To je velika stvar za mene, novi korak u mojoj karijeri i mogu obećati svim navijačima i ljudima u klubu da ću dati sve od sebe i zabiti čim je više golova moguće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

* Kada ste prvi put čuli za mogućnost transfera u Everton?

- Prije nekoliko dana. Kada sam čuo, želio sam doći ovdje i sada se moj san ostvario. Everton je standardan premierligaški klub, veliki klub koji ove sezone i nije u tako dobroj poziciji, ali je uvijek među osam, deset najboljih, tako da mi je vrlo drago što sam ovdje.

* Koliko ste uzbuđeni zbog transfera, što možete donijeti Evertonu?

- Jako sam uzbuđen, za mene je to novi izazov, korak naprijed u mojoj karijeri. Mislim da mogu donijeti dobar nogomet, zabiti puno golova i pokušati osvojiti neki trofej.

* U Rangersima ste imali sjajnu golgetersku statistiku. Hoće li igranje u Škotskoj pomoći vašoj prilagodbi na Premierligu?

- Naravno da škotska Premierliga nije na tako visokoj razini kao ovdje u Engleskoj, ali mislim da mi je pomoglo puno jer nije ipak tako velika razlika i spreman sam na premierligaški izazov.

* Zadnji Hrvat koji je igrao u Evertonu bio je Slaven Bilić. Kakav je osjećaj ići njegovim stopama?

- Nisam još razgovarao s njim, ali znam da je igrao ovdje. On je trenutno moj nacionalni izbornik i naravno da ću s njim porazgovarati o klubu, stvarima ovdje i vidjet ćemo, jednostavno sam uzbuđen.

* Kako biste sebe opisali kao igrača, koje su vaše najveće kvalitete?

- Zabijanje golova. U posljednjih nekoliko sezona moja statistika to pokazuje i nadam se da to mogu nastaviti ovdje u Evertonu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka