Obavijesti

Sport

Komentari 42

Jeličić ih je pročitao: Hajduku je lakše dobivati izvan Poljuda!

Jeličić ih je pročitao: Hajduku je lakše dobivati izvan Poljuda!
1

USPJEŠNI GOSTI Koliko god ironično zvučalo, večeras je Hajduku bilo makar za nijansu lakše igrati budući da su bili gosti koji ne moraju pod svaku cijenu napadati. Pritisak je bio manji...

VIDEO

Za Hajduk je ulazak u polufinale kupa (pobjeda kod Osijeka 3-1) pravi uspjeh nakon niza turbulencija u posljednje vrijeme.

Hajduk kroz Osijek u polufinale Kupa: Čekali su ovo 2,5 godine!
Hajduk kroz Osijek u polufinale Kupa: Čekali su ovo 2,5 godine!

Napeti odnosi između uprave i Torcide reflektiraju se i na same igrače koji kao da igraju pod opterećenjem što utječe na koncentraciju i samopouzdanje, na kraju i cijelu izvedbu. 

To je bilo očito na Poljudu u prvenstvenoj utakmici istih takmaca (1-1) odigranoj u subotu što je apostrofirao HRT-ov stručni analitičar Joško Jeličić u emisiji 'Stadion'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bit će zanimljivo vidjet što će momčad Hajduka dati u Osijeku. Mislim da im više odgovara utakmica u gostima nego kući.

I bio je u pravu. Koliko god ironično zvučalo, večeras je Hajduku bilo makar za nijansu lakše igrati budući da su bili gosti koji ne moraju pod svaku cijenu napadati. Pritisak je bio manji, nisu čak bili ni postavljeni kao favoriti!

Hajduk je uspio ove sezone što nisu ni Dinamo ni Rijeka, a ni PSV. Srušili su Osijek u Gradskom vrtu i uspjeli postati prva velika momčad koja je pobijedila Slavonce.

Jer ove sezone Osijek je protiv Dinama, Rijeke i Hajduka bio neporažen baš zbog svoje lukave 'kontraške' igre.

S Dinamom su imali dva remija, Rijeku su dobili dvaput, a s Hajdukom imaju pobjedom i remi ove sezone. Od danas i poraz i to prvi domaći ove sezone u domaćim natjecanjima!

Hajduk je uspio na 'osječki' način dobiti u Osijeku i makar na kraći period smiriti strasti. Ostali su u igri za makar jedan trofej ove sezone jer utopijski bi bilo računati da bilo tko iz HNL-a ove sezone može ugroziti nedodirljivi Dinamo.

Na kraju, za još jednu stvar Jeličić je bio u pravu. Istaknuo je važnost kapetana Zorana Nižića koji je kao pravi vođa pogurao svoju momčad golom u 68. minuti. Osim samog gola, kapetanski je igrao od prve do zadnje minute i u tome ga je pratila cijela momčad.

- Jako je važno kako će se Hajduk pripremiti, nadam se da će Nižić biti spreman jer je jako važan kao kapetan u psihološkom aspektu. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu