Obavijesti

Sport

Komentari 19

Jesu li i vama sumnjivi golovi? Zbog ovoga su uhićeni igrači...

Jesu li i vama sumnjivi golovi? Zbog ovoga su uhićeni igrači...
1

Prvi je gol zabijen nakon što je loptu izgubio veznjak Valladolida Kiko Olivas, a drugi nakon loše reakcije vratara Yoela, čiju je loptu upućenu Rubénu Alcarazu presreo igrač Valencije...

VIDEO

Velike namještaljke utakmica odjeknule su kao bomba u Španjolskoj proteklih dana. Prvo je zbog namještanja uhićen bivši igrač Real Madrida Raul Bravo, a sada je policija operirala i po domovima igrača Valladolida.

Čak sedam igrača tog kluba uhićeno je jer su namjestili utakmicu protiv Valencije, piše El Mundo. Šišmišima je trebala pobjeda za plasman u Ligu prvaka, a na kraju su do nje i došli i to nakon velikih pogrešaka momčadi Valladolida. Oni su i prije zadnjeg kola osigurali ostanak u ligi te im je ta utakmica bila praktički i nebitna.

Prvi je gol zabijen nakon što je loptu izgubio veznjak Valladolida Kiko Olivas, a drugi nakon loše reakcije vratara Yoela, čiju je loptu upućenu Rubénu Alcarazu presreo igrač Valencije. Naravno, te pogreške samo povećavaju postotak da je utakmica stvarno namještena. Jesu li golovi stvarno pomno isplanirani, o tome će odlučiti policija i istražitelji. A ovdje možete pogledati sporne golove koji su osigurali Valenciji Ligu prvaka. Jesu li i vama sumnjivi?

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedan od njih, bivši igrač Real Madrida Carlos Aranda, nakon zadnje prvenstvene utakmice u sezoni 2018./2019. između Valladolida i Valencije izjavio je kako je "kupio sedam igrača Valencije". Valencia je u toj utakmici slavila sa 2-0 i tako se plasirala u Ligu prvaka na štetu Getafea, dok je Valladolid osigurao ostanak u prvoj ligi.

- Valencia dobiva prvo poluvrijeme i drugo, u redu? (...) Nitko to ne mora znati, razumiješ što hoću reći. Nitko - kazao je Aranda u telefonskom razgovoru s jednim prijateljem prije početka utakmice koju je dobila Valencia s po jednim golom u svakom poluvremenu zabijenim nakon pogrešaka igrača Valladolida.

Među optuženim igračima je i kapetan kluba Borja Fernandez protiv kojeg je i sam Valladolid pokrenuo disciplinski postupak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu