Obavijesti

Sport

Komentari 6

Joga Bonito Hebera, Osijek na pogon Mudrog, Caktaš se igra

Joga Bonito Hebera, Osijek na pogon Mudrog, Caktaš se igra
1

Iza nas je 17. kolo 1. HNL. Rijeka je s 3-0 potopila Lokomotivu, Hajduk i Osijek preokretima su došli do tri boda protiv Istre, odnosno Gorce. Dinamo je u 'šarenom' sastavu slavio kod Intera, a Rudeš uzeo treći bod

VIDEO

Ni najveći optimisti nisu očekivali da će Rijeka tako lako pregaziti Lokomotivu (3-0). Dva gola zabio je Heber, a gol i asistenciju dodao je Zoran Kvržić. Dinamo je u Zaprešiću sredio Inter s 2-0, a ponovno je na naslovnice stigao Bruno Petković koji je zabio škaricama, drugi put u sezoni.

Rudeš i Slaven Belupo odigrali su ljepoticu kola. Bilo je 1-1, a moglo je završiti barem 5-5. Sjajno su branili Ivan Banić na jednoj i Ivan Filipović na drugoj strani. Igralo se kao na 'terminu', s jedne strane na drugu, a deblji kraj izvukao je Slaven Belupo kojem je Rudeš opet uzeo bod(ove).

Hajduk je u drugom ligaškom susretu Siniše Oreščanina na klupi stigao do druge pobjede (3-1). Pala je Istra Krunoslava Rendulića koja je u Split stigla bez devet ozljeđenih igrača. Gorica je povela protiv Osijeka i imala nekoliko dobrih situacija, ali je momčad Zorana Zekića okrenula utakmicu te se revanširala za poraz u prvom njihovom susretu ove sezone u Gradskom vrtu.

Donosimo najboljih jedanaest 16. kola 1. HNL prema Facebook stranici Romantika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najboljih jedanaest 17. kola HNL-a: 4-2-3-1

Ivan Filipović - Golman Slaven Belupa branio je senzacionalno. U remiju s Rudešom primio je tek jedan gol, a branio je čudesa. Pokazuje sve bolju formu i u ovom trenutku je zasluženo ispred renomiranijeg Antuna Markovića.

Alen Grgić - Zadnjih par utakmica igra kao navijen. Odlučio je utakmicu protiv Gorice golom za 2-1. Pokazuje zavidnu fizičku spremu i moć ponavljanja. Taktički je zreliji i bez problema može igrati desnog bočnog i držati cijelu desnu stranu.

Stipe Vučur - Daleko su njegove prezentacije od onog što bi trebao pokazivati jedan prekaljeni igrač 2. Bundeslige, ali protiv Istre je odradio solidno. Zabio je gol u 3-1 pobjedi na Poljudu.

Dario Župarić - Predvodio je vrlo sigurnu obranu Rijeke protiv Lokomotive. Pod Igorom Bišćanom Dario igra sve bolje, a obrana Rijeke konačno je riješila problem prekida.

Leonard Zuta - Odlično je Makedonac zatvorio lijevu stranu i uspješno neutralizirao Lokomotivine jurišnike. Ove sezone Rijekin lijevi bek nijednom nije bio zamijenjen u ligaškoj utakmici, a s njim u redovima Rijeka je doživjela samo jedan poraz i to onaj od Gorice.

Robert Mudražija - Osijek je najlošiji period ove sezone imao u odsustvu Mudrog. Protiv Gorice je izborio treći penal ove sezone čime je ispred svih igrača HNL-a. O njegovoj kreaciji i imaginaciji ne treba ni pričati.

Ivan Šunjić - Dinamo ima zamjenu za Ademija! Šunjić je protiv Intera izborio oba žuta kartona Jasmina Čelikovića i time susret usmjerio na mlin Dinama. Igra sjajno u oba smjera.

Zoran Kvržić - Vrhunski španer, ali i zahvalni klupski igrač kojeg svaki trener želi imati u ekipi. Uništio je Lokomotivu golom i asistencijom u 3-0 pobjedi Rijeke na Rujevici.

Mijo Caktaš - Napokon je povezao dvije-tri dobre utakmice. Igra sve bolje i izgleda kao netko tko je nositelj ekipe. U 3-1 pobjedi protiv Istre sudjelovao je kod svih golova. Jedan je zabio, jednog je zabio Vučur nakon što je on prethodno pogodio prečku, a kod gola Ivanovskog rastvorio je obranu vrhunskim dodavanjem za Jaira.

Heber - Joga bonito brazilskog krilnog igrača. Jedan je zabio glavom, a jedan u stilu najvećih majstora i svojih sunarodnjaka. Sada na kontu ima devet golova i drugi je strijelac lige.

Bruno Petković - Ponovno je napadač Dinama pokazao umijeće zabijanja škaricama. Nije pogriješio Bjelica kad se odlučio za bivšeg igrača Verone jer ovaj iz kola u kolo pokazuje odličan osjećaj u igri 'target mana', a počela su i nagađanja kako bi Bruno mogao zaigrati i za reprezentaciju.

MOMČAD KOLA: Donosimo najbolje pojedince 17. kola Ivan Filipović - Golman Slaven Belupa branio je senzacionalno. U...

Objavljuje RomantikaUtorak, 11. prosinca 2018.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida