Obavijesti

Sport

Komentari 11

John Terry jednom rečenicom zaključio svoju veliku karijeru

John Terry jednom rečenicom zaključio svoju veliku karijeru
1

Nakon 23 iznimne sezone u nogometu odlučio sam da je došao pravi trenutak za oproštaj, napisao je Terry na Instagram profilu povodom oproštaja od nogometne karijere...

VIDEO

Oprostio se jedan od najvećih. Bivši kapetan engleske reprezentacije i Chelseaja John Terry odlučio je završiti svoju nogometnu karijeru. 

Nogometne korake započeo je u Chelseaju, u koji je stigao još dok je imao 14 godina. Debi u dresu 'londonskih plavaca' imao je u listopadu 1998. godine, a sve ostalo je povijest. 

Za klub sa Stamford Bridgea odigrao je 702 službene utakmice u kojima je zabio 65 golova te podijelio 29 asistencija. Tamo je osvojio sve što je mogao. 

Pet puta je Terry s Chelseajem bio prvak Engleske, a tome je dodao još četiri naslova prvaka FA kupa i engleskog Superkupa, tri puta je osvajao engleski Liga kup te se jednom okrunio naslovom prvaka Europske lige i Lige prvaka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S te 702 odigrane utakmice, Terry je postao treći igrač s najviše nastupa za Chelsea u povijesti. Međutim, nakon 22 sezone provedene u Londonu, legendarni branič odlučio je promijeniti sredinu na ljeto prošle godine te tako odbacio mogućnost završetka profesionalne karijeru u dresu najdražeg mu kluba. 

- Neće biti bajkovitog kraja, neću se umiroviti kao igrač Chelseaja. Doznao sam kako mi neće biti produžen ugovor - riječi su kojime se on oprostio od Stamford Bridgea.

Zaputio se prema Aston Villi s kojom je potpisao jednogodišnji ugovor. Tamo je odigrao 36 utakmica u kojima je zabio jedan gol uz jednu asistenciju, a sada je došlo vrijeme za kraj. 

U jednoj rečenici se Terry putem svog službenog Instagram profila oprostio od navijača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THANK YOU ⚽️

Objavu dijeli John Terry (@johnterry.26)

- Nakon 23 iznimne sezone u nogometu odlučio sam da je došao pravi trenutak za oproštaj - napisao je Terry ispod fotografije na kojoj u dresu Chelseaja podiže pehar engleskog prvaka.

Kao i u Chelseaju, Terry je velik trag ostavio u engleskoj reprezentaciji. Za 'gordog albiona' legendarni branič je odigrao 78 utakmica u kojima je zabio šest golova, a također je sudjelovao na dva Svjetska prvenstva (2006. i 2010.) i na dva Europska prvenstva (2004. i 2012.).

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov