Obavijesti

Sport

Komentari 19

Jones i Lesnar nastavljaju rat: 'Pazi što to govoriš, mladiću...'

Jones i Lesnar nastavljaju rat: 'Pazi što to govoriš, mladiću...'
1

Da uzavrela atmosfera UFC-a 214 još dodatno proključa pobrinuo se Jones, koji je odgovorio na potencijalni dvoboj s bivšim prvakom teške kategorije Brockom Lesnarom

VIDEO

Jon Jones nokautirao je Daniela Cormiera na odličnom UFC-u 214 i tako jednom zauvijek okončao njihov međusobni 'rat'. Nakon velike pobjede kojom je ponovo postao prvak poluteške kategorije, Jones je imao samo riječi hvale za svojeg najvećeg rivala. Jones je poljubio vidno uzdrmanog Cormiera u glavu pa rekao:

- Gotovo je. Želim se zahvaliti Danielu Cormieru što mi je bio najveći rival i motivacija. On uopće nema razlog da bude potišten. Bio je uzoran prvak, muž, otac, kolega, vođa. I ja težim tome da budem više poput njega jer on je nevjerojatno ljudsko biće. Nažalost, mi smo protivnici, ali izvan toga. On je istinski prvak do kraja života - rekao je Jones Joeu Roganu nakon nokauta.

Rogan je zatim napravio nešto za što je rekao da više neće raditi - intervjuirao je nokautiranog borca.

- Ne znam čovječe, mislio sam da borba dobro ide. Ne znam ni što se dogodilo. Izgleda da me udario nogom u glavu. Čovječe, tako sam razočaran - tužno je i u suzama rekao dotadašnji prvak DC.

Kasnije se ispostavilo da je DC pretrpio momentalni potres mozga stoga je većina MMA javnosti osudila Roganov intervju. Istini za volju, bilo je pomalo teško gledati kako ošamućeni DC grca u suzama i pokušava izreći dvije smislene. Rogan se kasnije javno ispričao.

'Nađimo se u oktagonu'

A da uzavrela atmosfera još dodatno proključa pobrinuo se Jones, koji je odgovorio na potencijalni dvoboj s bivšim prvakom teške kategorije Brockom Lesnarom. Pričalo se da bi dvojac mogao ukrstiti rukavice u potencijalnom 'money matchu'.

- Ako želiš znati kako je to kad te prebije borac koji je 18 kg lakši od tebe, nađimo se oktagonu - rekao je novi/stari prvak kategorije do 93 kilograma.

Nije dugo trebalo čekati na Lesnarov odgovor.

- Pazi što tražiš, mladiću - kratko je prokomentirao aktualni WWE prvak.

Postoje još određene poteškoće u organizaciji ovog dvoboja. Lesnar je još uvijek pod suspenzijom USADA-e jer je pao na doping testu poslije borbe s Markom Huntom na UFC-u 200.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka